Koksmessen

Koksmes met 'tatoeage' van Henk Schiffmacher

Koksmes met 'tatoeage' van Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher - de tatoeage koning - brengt een speciaal koksmes op de markt. Het lemmet van 23 cm is gegraveerd met een ontwerp van...

'Scherp mes voorkomt ongelukken in keuken'

'Scherp mes voorkomt ongelukken in keuken'

Het Koksgilde roept alle koks op om hun messen scherp te houden. 'Niet een scherp -, maar een bot mes vormt een gevaar in de keuken', aldus Hans...

Vier uur gerend voor Bronzen Koksmes

Vier uur gerend voor Bronzen Koksmes

Marco van der Wijngaard van De Hoefslag in Bosch en Duin heeft donderdagmiddag het Bronzen Koksmes gewonnen.

Sterrenkoks nemen deel aan Gouden Koksmuts 2015

Sterrenkoks nemen deel aan Gouden Koksmuts 2015

Menno Post, Onno Kokmeijer, Roger Rassin en Soenil Bahadoer nemen deel aan de prestigieuze kookwedstrijd om de Gouden Koksmuts. De wedstrijd, die op...

Frank van Rijsbergen is Rotterdams Kooktalent 2014

Frank van Rijsbergen is Rotterdams Kooktalent 2014

Sous-chef van restaurant Allure, Frank van Rijsbergen, mag zich Rotterdams Kooktalent van 2014 noemen. De finale van de kookwedstrijd voor chefs...

Willem Schaafsma wint eerste Hill Billy Cooking Contest

Willem Schaafsma wint eerste Hill Billy Cooking Contest

De eerste editie van de avontuurlijke kookwedstrijd Hill Billy is op 15 september 2014 gewonnen door Willem Schaafsma van restaurant Eindeloos in...

Drie kandidaten beste restaurant Euro-Toques

Drie kandidaten beste restaurant Euro-Toques

Euro-Toques heeft bekendgemaakt welke leden in 2014 kans maken op de Keltum restaurantprijs, de beloning voor de beste eetgelegenheid van de...

Deelnemersveld NK Koks op Horecava bekend

Deelnemersveld NK Koks op Horecava bekend

De Nationale Kampioenschappen voor Koks vinden tijdens Horecava 2014 plaats op het nieuwe GildePlaza. De deelnemers strijden in vier categorieën om...

Winnaars Junior Slow Food Chef Zeeland naar Cyprus

Winnaars Junior Slow Food Chef Zeeland naar Cyprus

De winnaars van de Zeeuwse finale om de titel Junior Slow Food Chef of the Year 2013 op 31 januari in het Scalda College voor Hotelmanagement en...

Alfred van Dijk en Mike Augustinus winnen Gouden Koksmes

Alfred van Dijk en Mike Augustinus winnen Gouden Koksmes

Chefkok Alfred van Dijk en zijn leerling Mike Augustinus van Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek hebben dinsdag 8 januari 2013 tijdens...