
Howie Roll wil met hun plantaardige keuken een nieuwe standaard in de fastfood scene zetten: fastservice, maar ook puur en eerlijk.
Howie Roll wil met hun plantaardige keuken een nieuwe standaard in de fastfood scene zetten: fastservice, maar ook puur en eerlijk.
Voetballers stappen na het beëindigen van hun actieve sportloopbaan niet zelden in de horeca. En sommigen doen dat zelfs nog tíjdens hun...
SushiPoint Nederland heeft de award voor Beste Nationale Keten in ontvangst mogen nemen van Thuisbezorgd.nl. Dit heeft de keten uitbundig gevierd met...
In Zeist is restaurant Sushi San geopend. Er staan verschillende Japanse gerechtjes op de kaart, die bereid zijn door de bekende sushi-chef Nam Yue,...
De Japanse sushi de Nederlandse markt. In 2020 is er een sterke groei in sushiverkooppunten te zien in het KVK Handelsregister. Het aantal...
Sushi San opent in oktober de deuren in Zeist. Eigenaar Nyls Wang besloot er iets bijzonders toe te voegen aan de restaurantbeleving: de bediening...
Het aantal sushirestaurants in Nederland is de afgelopen 10 jaar bijna verdrievoudigd: van 156 naar 414. Toch lijkt er een einde te komen aan de...
Leon Hu en Seetjang Yu van ’t Bakhuus in Duiven zijn gestart met Sushihuus. Hun nieuwe bedrijf opereert vanuit de keuken van hun cafetaria, in 2018...
SushiPoint biedt lokale ondernemers de helpende hand door met alle 32 vestigingen haar bezorgers beschikbaar te stellen aan lokale ondernemers die...
Kitsanin Thanyakulsajja, beter bekend onder de naam Kit - alias de sushisensatie of de sushistudent - opent binnenkort een eigen restaurant in...