Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Sjaak Espinosa, general manager van Hotel V Oosterpark.
    Conscious Hotelsgisteren

    Bij Hotel V Oosterpark komen kenmerken van V en Conscious samen

    Het allernieuwste V hotel en de eerste na overname door de Conscious group is eentje die alle kenmerken van de V-familie voldoet en tegelijk ook nog eens een van de duurzaamste hotels van de groep is.

  • Lucas van Oostrum met achter hem de mobiele kookrobot
    Robotiseringgisteren

    Kookrobots moeten festivals en marktpleinen veroveren

    Op het Amsterdam Dance Event (ADE) staat een mobiele kookrobot die pasta's maakt.

  • Personeel loongisteren

    Horeca-cao: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening per 2026

    KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026. In januari 2026 gaan er nieuwe lonen in.

  • Foto-credits: ANP Remko de Waal.
    Verkiezingengisteren

    Doe mee aan de verkiezingspoll van Misset Horeca

    Op woensdag 29 oktober zijn er weer verkiezingen. Veel ondernemers maken zich zorgen om het (verslechterde) ondernemersklimaat. Bij Misset Horeca zijn we erg benieuwd hoe horecaondernemers stemmen en wat ze belangrijk vinden als het gaat om het ondernemersklimaat.

  • Het is belangrijk om als horecazaak online goed vindbaar te zijn
    Restaurantgisteren

    Zó zorg je ervoor dat jouw horecazaak online goed vindbaar is: vijf concrete tips

    Hoe zorg je er als ondernemer voor dat jouw restaurant, café of hotel online goed vindbaar is? Met deze vijf concrete tips kun je zelf aan de slag om jouw bedrijf goed onder de aandacht te brengen.

  • Binnenkijken bij23 okt. 25

    Binnenkijken bij Este in Waalwijk: geen poespas, wél gerechten die met aandacht zijn bereid

    In het oudste monument van Waalwijk, een voormalige kloosterboerderij uit 1440, heeft sinds 14 oktober restaurant Este haar deuren geopend. De nieuwe zaak van horecaondernemer Dave Buskermolen en zijn team, onder meer bekend van restaurant Sud in Oisterwijk, brengt een eigentijdse keuken in een historische setting.

  • Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency
    Sluitingen23 okt. 25

    Twee vestigingen van De Pizzabakkers mogen weer open: gemeente wederom teruggefloten

    De rechtbank Amsterdam heeft bepaald dat twee van de vier gesloten vestigingen van restaurantketen De Pizzabakkers voorlopig weer open mogen. De voorzieningenrechter oordeelt dat de burgemeester de sluiting van de panden aan de Plantage Kerklaan en de Haarlemmerdijk onvoldoende heeft onderbouwd. Het is de tweede keer in korte tijd dat de rechtbank oordeelt dat de gemeente Amsterdam disproportioneel heeft gehandeld, nadat er aanslagen werden gepleegd en sluitingen volgden.

  • Jurriën Koops, directeur ABU
    Personeel23 okt. 25

    Uitzendkracht straks even duur als vaste medewerker: Wat betekent nieuwe cao-regeling?

    Horecaondernemers opgelet: uitzendkrachten krijgen vanaf 1 januari 2026 gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden.

  • Vincent van der Valk en René Brienen op Bonaire
    Brienen aan de Maas23 okt. 25

    Restaurant Brienen aan de Maas voorgoed dicht: chef René blijft actief op Bonaire

    Restaurant Brienen aan de Maas in Well is voorgoed dichtgegaan. De zaak zou sluiten per 1 april 2026, maar meerdere factoren zorgden voor een stroomversnelling.

  • Formule23 okt. 25

    Van wetboek tot grillplaat: nieuw ondernemers duo opent Burger Business in Almere

    Burger Business opent een nieuwe vestiging in Almere Oost, gerund door twee ambitieuze ondernemers met een verrassende achtergrond: Anass Kali (29) en Homing Tse (37) uit Houten.

  • Zusje22 okt. 25

    Zusje opent eerste restaurant over de grens

    Restaurantketen Zusje gaat naar Duitsland en opent de eerste buitenlandse vestiging in Aken. Het is de 41e vestiging.

  • Personeel verlof en vakantie22 okt. 25

    Hoe zit het met zorgverlof in de horeca?

    Medewerkers van je horecabedrijf hebben het wettelijke recht op zorgverlof.

  • Centrum Enschede, Shutterstock
    Vergunningen22 okt. 25

    Horeca Enschede verbijsterd over blurring terrassen

    Een pilot in Enschede rondom 'terrassen bij blurring' is horecaondernemers in het verkeerde keelgat gesloten.

  • Fotograaf: MichielTon.com
    Transfers22 okt. 25

    Bastiaan Arts nieuwe chef bij Koninklijke Jaarbeurs

    Bastiaan Arts is de nieuwe executive chef van Koninklijke Jaarbeurs. Met een indrukwekkende internationale carrière, van het Radisson Blu in Georgië tot leiding over 26 riviercruiseschepen, brengt Bastiaan een wereld aan smaken naar de keuken van Jaarbeurs.

  • Servais Tielman
    Mvo22 okt. 25

    Beluga Loves You serveert sterrenontbijt met betekenis voor Rode Kruis

    Op maandag 8 december organiseert het Rode Kruis het evenement Breakfast Meets Impact in de SugarFactory vlakbij Amsterdam.

  • sponsored content23 okt. 25

    'De sleutel tot succes in hospitality is eigenaarschap en nieuwsgierigheid'

    Van een eerste bijbaan in een Chinees restaurant naar managementfuncties over de hele wereld en een eigen horecabedrijf: het cv van Sander Smits leest als een ontdekkingsreis door de internationale hospitality.

  • Beeld ter illustratie
    Openingen21 okt. 25

    Na Hollywood en Liquid wordt de discovloer weer geopend in roemrucht pand in Eindhoven

    Ondernemer Wil van Melis gaat op de Dommelstraat in Eindhoven weer een club openen. Dat doet hij op de Dommelstraat, in hetzelfde pand waar de discotheken Hollywood en Liquid eerder gevestigd waren. Die zaken werden bekend door de verlichte discovloer.

  • Foto-credits: Jois Ang.
    Openingen21 okt. 25

    Oud-eigenaar Coulisse* Simon Witmaar opent Café-Bar Vita Lente

    Oud-eigenaar Coulisse* Simon Witmaar opent Café-Bar Vita Lente in Amsterdam-West. Een plek met Zuid-Europese smaken en focus op spontaniteit.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen