Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Terras top 100
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Terras top 100
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Tips bedrijfsvoering

    ArtikelCafé

    Tips om wespen te weren van het terras in de horeca

    Wespen, ze komen graag af op de zoetigheden op jouw horecaterras, maar het zijn onaangename bezoekers voor medewerkers en de gasten. Misset Horeca...
    Tips om wespen te weren van het terras in de horeca
    ArtikelRestaurant

    Zomerse temperaturen? Extra opletten met koelapparatuur

    Koelingen hebben het zwaar te verduren bij zomerse temperaturen. Ze worden extra belast. Een pijnpunt in veel professionele keukens – waar de...
    Zomerse temperaturen? Extra opletten met koelapparatuur
    ArtikelFastservice

    Gezonde formule Freshly Chopped: ‘Dit is next level fastfood’

    Bij gezonde formule Freshly Chopped draait het om salades, duurzaamheid en gezondheid. De eerste vestiging in Leiden is geopend. Na een periode van...
    Gezonde formule Freshly Chopped: ‘Dit is next level fastfood’
    ArtikelFastservice

    Energie besparen in cafetaria: 'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'

    Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
    Energie besparen in cafetaria:  'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'
    ArtikelFastservice

    Cafetaria van Lier gaat over van vader op dochter

    Cafetaria van Lier gaat op termijn over vader Peter naar dochter Julia. Al werkte Julia van Lier in de gaafste hotels, ze droomt van een eigen...
    Cafetaria van Lier gaat over van vader op dochter
    ArtikelCafé

    Welke regels gelden voor de horeca op Koningsdag?

    Welke regels gelden er op 27 april op Koningsdag? Koninklijke Horeca Nederland zet de belangrijkste aandachtspunten op een rij.
    Welke regels gelden voor de horeca op Koningsdag?
    ArtikelRestaurant

    Ron Simpson van The Avocado Show over 'onweerstaanbare horecamarketing'

    ‘Ondernemen is zien wat iedereen ziet en doen wat niemand doet.’ Maar hoe zet je creatieve ideeën goed in? Creatief ondernemer en mede-eigenaar van...
    Ron Simpson van The Avocado Show over 'onweerstaanbare horecamarketing'
    ArtikelRestaurant

    Sturen op kengetallen, hoe zit het ook alweer?

    Elke ondernemer kent ze uit zijn hoofd, de kengetallen in de horeca. 30 procent personeelskosten, 30 procent inkoopkosten, rond de 12 procent...
    Sturen op kengetallen, hoe zit het ook alweer?
    ArtikelCafé

    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

    Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak...
    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis
    ArtikelHoreca

    Rechtsvormen in de horeca, welke kies je?

    Bij een café of restaurant zijn de meest voorkomende rechtsvormen de eenmanszaak, de vof en de besloten vennootschap. Wanneer kies je welke...
    Rechtsvormen in de horeca, welke kies je?
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen