Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Overnamegisteren

    Sterrestaurant De Gieser Wildeman overgenomen

    Marco van der Wijngaard (33), voorheen keukenchef van Michelinrestaurant 't Amsterdammertje*, is de nieuwe eigenaar van sterrestaurant De Gieser Wildeman*.

  • Winterterrasgisteren

    Zo regel je een vergunning voor een winterterras. Start op tijd!

    De regels voor een winterterras verschillen sterk per gemeente. Wat bij de een wel mag, is bij de ander verboden. Ondernemers dienen bij hun gemeente goed te informeren naar de mogelijkheden. En begin op tijd. Vergunningsaanvragen kunnen lang duren.

  • Openingengisteren

    Simon Witmaar opent in oktober eigen restaurant Vita Lente

    Nadat restaurant Coulisse* door omstandigheden moest sluiten gingen partners Tim van der Molen en Simon Witmaar ieder hun eigen weg.

  • Kwalitariagisteren

    Van engineer naar eigen Kwalitaria: Stan Wülfinghoff opent vestiging in Naaldwijk

    De 26-jarige Stan Wülfinghoff laat zien dat je geen horeca-achtergrond nodig hebt om succesvol te starten als franchisenemer. Na een carrière als engineer besloot hij het roer om te gooien. Nu runt hij zijn eigen gloednieuwe Kwalitaria in het centrum van Naaldwijk.

  • Digitaliseringgisteren

    Amerikaans onderzoek: 'Bijna alle hoteliers investeren in contactloze technologie'

    Datagedreven analyses helpen gastervaringen in 2025 vorm te geven. 96% van de (Amerikaanse) hoteliers investeert dit jaar in contactloze technologie. Technologie maakt gepersonaliseerde, mensgerichte ervaringen mogelijk.

  • Binnenkijken bij15 aug. 25

    Binnenkijken bij The Tasting Club van restaurant De Veranda in Amsterdam

    Aan de rand van het Amsterdamse Bos heeft De Veranda er een bijzondere ruimte bij: The Tasting Club. Eigenaar Eugène van Angelbeek ziet het als een waardevolle aanvulling op het aanbod van zijn bedrijf. 'We merken dat gasten steeds vaker kiezen voor een kleinschalige, gezellige setting. Voor een verjaardag, een borrel of een klein feestje. The Tasting Club is daar perfect voor.'

  • Chef-kok15 aug. 25

    Bas Diepenbroek nieuwe chef Restaurant Judith

    Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.

  • foodtrends15 aug. 25

    Low Food presenteert onderzoek over en recepten met kastanje

    Na onderzoek, proeven en experimenteren presenteert Low Food een publicatie vol recepten met kastanje. Van frikandel en kombucha tot brioche, de kastanje is verrassend veelzijdig, zo blijkt.

  • Medewerker in dienst14 aug. 25

    Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers

    Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?

  • Herinrichting en Renovatie14 aug. 25

    Ron Gastrobar Bij de C wordt omgebouwd tot Ron Gastrobar Indonesia

    Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal wordt getransformeerd tot Ron Gastrobar Indonesia.

  • Spaghetteria Jan Hanzenstraat in Amsterdam.
    Italiaans14 aug. 25

    Spaghetteria breidt uit via franchise en tekent tweede partnervestiging

    Spaghetteria, bekend van haar verse pasta, heeft een nieuwe groeistrategie omarmd door samen te werken met lokale franchisepartners.

  • Evenementen14 aug. 25

    Baut en Helling 7 organiseren culinair event Dinner by Dock van 2025

    Tijdens Sail 2025 slaan Baut en Helling7 de handen ineen met Damen Shipyards voor Dinner by Dock, een culinair event onder de imposante romp van een Damen schip.

  • Interieur en Inrichting14 aug. 25

    14 tips voor de perfecte routing in je restaurant

    Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.

  • Interieurtrends14 aug. 25

    Trend: Rustige interieurs winnen terrein in de horeca

    Na jaren waarin opvallende kleuren, drukke patronen en uitgesproken thematiek het interieurbeeld bepaalden, kiezen steeds meer horecaondernemers in 2025 weer voor rust. Warme houtsoorten, natuurlijke tinten en een uitgekiende materiaalkeuze zorgen voor een ingetogen sfeer, zonder in te leveren op kwaliteit of design. Tien voorbeelden van deze trend.

  • Jonnie Boer13 aug. 25

    Een ode aan Jonnie Boer op de Caribische eilanden

    Met drie bijzondere diners op Curaçao en Bonaire brachten een groep topchefs eind juli een eerbetoon aan Jonnie Boer.

  • Kimberly Storm, Jesse Franzen en Timo Sleegers.
    Openingen13 aug. 25

    Jesse Franzen opent zijn eigen zaak in Amsterdam-Zuid: Restaurant Franzen

    Chef Jesse Franzen opent, na steeds in andermans keukens te hebben gewerkt, nu zijn eigen zaak in Amsterdam-Zuid: Restaurant Franzen.

  • Omzet13 aug. 25

    Hostelketen a&o presenteert halfjaarcijfers: 3,1 miljoen overnachtingen

    Hostelketen a&o noteerde in de eerste helft van 2025 in totaal 3,1 miljoen overnachtingen en 1,4 miljoen gasten. De gemiddelde kamerbezetting lag op 73 procent, terwijl de omzet steeg naar 116 miljoen euro.

  • Tessa van de Wouw en Bram Venhorst van Bouchot (foto: Kevin Theunis)
    Openingen13 aug. 25

    Restaurant Bouchot opent in voormalig pand van De Lindehof: 'Het klassieke stramien laten we los'

    In een pand vol horecahistorie, het voormalige De Lindehof in Nuenen, openen Tessa van de Wouw en chef Bram Venhorst binnenkort hun restaurant Bouchot. Na jarenlang in de topgastronomie te hebben gewerkt, kunnen ze het eindelijk op hun eigen manier doen. 'Er komt geen linnen op tafel, daar zit het hem niet in. Als ik iemand z'n broodje nog een keer door de saus zie halen, dan ben ik blij.' 

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen