Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Transfers19:48

    Silvie Slachter nieuwe director of sales bij Oostwegel Collection

    Per begin december 2025 versterkt Silvie Slachter het managementteam van Oostwegel Collection als director of sales. In deze functie geeft zij leiding aan de afdelingen sales, revenue management, meetings & events en reservations.

  • Koffiekaart10:21

    Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras

    Winterdranken waarmee je kunt scoren op het terras? Misset Horeca ging op zoek naar hoe je je op het winterterras kan onderscheiden.

  • Openingen10:09

    Okura Amsterdam voegt nieuw restaurant toe: volle focus op de lunch

    Hotel Okura Amsterdam, bekend om Japanse gastvrijheid en culinaire excellentie, kondigt met trots de lancering aan van KIRI, een hoogwaardig en toch toegankelijk lunchconcept. KIRI presenteert een signature bento, een moderne interpretatie van de klassieke Japanse lunch, zorgvuldig samengesteld voor een harmonieuze balans in smaak, textuur en presentatie.

  • Shutterstock
    Voetbal09:58

    Steden denken nu al na over verruiming openingstijden voor WK voetbal

    Het WK-voetbal nadert. Omdat de wedstrijden in een andere tijdzone worden afgewerkt, vraagt dit ook een creatieve oplossing voor de horeca. Den Haag en 's Hertogen Bosch kijken al voorzichtig naar het verruimen van de openingstijden.

  • Restaurant EVE Den Haag
    Openingen09:20

    Erik van Loo** opent nieuw restaurant in januari: 'Ik wil fine dining toegankelijk maken'

    Tegenover het Paleis Noordeinde opent medio januari EVE Paleisstraat by Erik van Loo. Een unieke samenwerking tussen de chef-eigenaar van het wereldwijd gerenommeerde restaurant Parkheuvel** in Rotterdam en RE:BORN, de duurzame ontwikkelaar die zich onder andere over De Pier, EVE Scheveningen en meerdere iconische panden in Den Haag heeft ontfermd.

  • Frank van Meegen in zijn keuken in 2021. 
Fotopersburo Bert Jansen
    Keuken-inrichten09:02

    De Zoes gaat met nieuwe keuken van oude Fiat naar Formule 1-auto

    Het is de meest ingrijpende verbouwing sinds Frank van Meegen in 2016 het roer van De Zoes in handen kreeg: een hypermoderne nieuwe keuken. De ondernemer transformeerde de bruine kroeg van zijn oom tot een moderne horecazaak.

  • Shutterstock
    Hotelgisteren

    Let op: bij hotelinvesteringen is er groot verschil tussen FF&E versus OS&E

    Bij hotelinvesteringen komen de termen FF&E (Furniture, Fixtures & Equipment) en OS&E (Operating Supplies & Equipment) regelmatig voor.

  • Openingengisteren

    Broer en zus openen Spaghetteria in Leiden: 'Daar krijgen we leuke reacties op'

    Eveliene en Christian Ravensbergen hebben een Spaghetteria geopend in Leiden.

  • Wetgevinggisteren

    Uniek naamgevecht: mag je als horecazaak dezelfde naam gebruiken als ander restaurant?

    Mag je als horecazaak dezelfde naam gebruiken als een al bestaand restaurant of café? In Haarlem speelt een interessante casus, waar een bedrijf haar naam noodgedwongen moest aanpassen. Nu is er echter weer gedoe over de níeuwe naam. Wat speelt er? En hoe zit het juridisch?

  • Koffiegisteren

    Coffeecompany lanceert warme actie voor De Regenboog Groep

    Coffeecompany lanceert deze december een 1-voor-1-actie. Voor elk verkocht zakje koffiebonen doneert de van oorsprong Amsterdamse koffieketen een kop koffie aan bezoekers van de tien inloophuizen van De Regenboog Groep in Amsterdam.

  • Foto: The Soul Food Photographer.
    KHN11:00

    Op Oost serveert wat de natuur geeft

    'Bij ons heeft de natuur het hoogste én het laatste woord', vertelt Valerie Jongeneel (43). Samen met chef-kok Joram Timmerman (46) runt zij het sfeervolle boutiquehotel Op Oost en het restaurant Kook Atelier in Oosterend op Texel. Hier komen de magie van de natuur en culinair genieten samen. Het koppel is trots op de Groene Michelinster die ze vorig jaar kregen en dit jaar mochten behouden: 'Het is een prachtige erkenning van ons concept.'

  • De eigenaren van De Woage op een rij.
    Sterrestaurant7 dec. 25

    Nieuwe koers voor sterrestaurant De Woage

    Na jaren van mooie culinaire ervaringen en onvergetelijke momenten slaat De Woage een nieuwe richting in.

  • Gastvrij Rotterdamgisteren

    Beursactie voor exposanten Gastvrij Rotterdam 2026

    Gastvrij Rotterdam 2025 trok 534 exposanten, 20.624 bezoekers en een beursvloer die al in augustus volledig uitverkocht was. De organisatie ziet de belangstelling voor de volgende editie in 2026 opnieuw snel oplopen en lanceert een speciale beursactie voor exposanten. Daarnaast is de organisatie aanwezig op Horecava, met een gegarandeerd cadeau voor inschrijvers als exposant.

  • Verpakkingen5 dec. 25

    ProFri stuurt staatssecretaris rapport over impact SUP-regelgeving op de frituurbranche

    De invoering van de SUP-regelgeving (Single Use Plastics) heeft grote gevolgen gehad op de dagelijkse praktijk van de ruim 5.400 cafetaria's, snackbars en andere frituurzaken.

  • Les Patrons Cuisiniers haalden een mooi bedrag op voor het Nationaal MS Fonds (beeld van Les Patrons)
    Restaurant5 dec. 25

    Les Patrons Cuisiniers voegen drie leden toe en halen mooi bedrag op voor Nationaal MS Fonds

    Les Patrons Cuisiniers hebben drie nieuwe leden opgenomen in hun genootschap. Het gaat om Ollie Schuiling van Kasteel Heemstede en het chefsduo Roy Schipper & Rik Veen van Lutum in Wijk bij Duurstede. Tijdens het jaarlijkse gala werd ook meer dan een ton opgehaald voor het Nationaal MS Fonds.

  • 1644930187
    Schoonmaak5 dec. 25

    Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken

    De bakwand is het stralende middelpunt van je bedrijf. Als de bakwand niet goed schoon is, kun je nooit kwaliteit leveren. Maar welke dingen pak je dagelijks, wekelijks of maandelijks aan? Hoe ziet de schoonmaakroutine voor een bakwand er eigenlijk uit?

  • De pizza Margherita is het meest besteld bij Thuisbezorgd in 2025.
    foodtrends5 dec. 25

    Jaaroverzicht Thuisbezorgd: dit zijn de populairste gerechten in 2025

    Van favoriete snacks als frikandellen en friet tot hippe kaneelbroodjes en pistache-ijs: traditiegetrouw geeft Thuisbezorgd.nl geeft een kijkje in de keuken.

  • Gedistilleerd5 dec. 25

    Proeflokaal A. van Wees floreert al vijftig jaar door níét hip te willen zijn

    Midden op de Herengracht zit een klassiek horecazaak waar echte Amsterdamse genevers worden geschonken. Proeflokaal A. van Wees bestaat vijftig jaar en verwelkomt meer gasten dan ooit.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen