Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Binnenkijken bijgisteren

    Binnenkijken bij dagzaak By Ami Café: lunchen en borrelen in een groene oase

    Aan de Wijnhaven in Rotterdam openen ondernemers Ahmed Balari en Rob Schipper een nieuw hoofdstuk binnen hun succesvolle By Ami-concept. By Ami Café richt zich niet op het bekende all day dining, maar volledig op de dag. Balari: 'We merkten dat lunches en borrels overdag hard groeit. Daarom wilden we een plek bouwen die dat helemaal faciliteert: lunch, brunch en borrel in één, inclusief beleving.'

  • Sterrenrestaurantsgisteren

    Sterrestaurant Demain en het Strandhotel Cadzand beëindigen samenwerking

    Na een intensieve samenwerking besluiten restaurant Demain en het Strandhotel Cadzand hun samenwerking per 31 mei 2026 te beëindigen. Dani Hoefnagels en zijn partner Romée Monkel hebben aangegeven deze stap te willen zetten, omdat hun ambities en visie voor de toekomst zich in een andere richting ontwikkelen dan die van het Strandhotel.

  • Marise en Dave Lagendijk
    Koffiegisteren

    Stichting Fuco roasters wil mentale problemen jeugd tegengaan

    Niet de kwaliteit van de koffie, maar de kwaliteit van leven staat op één bij Stichting Fuco Roasters. Letterlijk. Hoe dat zit, vertelt mede-oprichter Dave Lagendijk.

  • Winterterras van Landgoed Het Rheins.
    Winterterrasgisteren

    Horecaondernemers over de meerwaarde van het winterterras

    Om extra omzet te creëren zien we steeds vaker 365-dagen terrassen, met een vertaling van concept, sfeer en inrichting die mensen binnen ook ervaren.

  • Interieurontwerpgisteren

    Toprestaurants kiezen voor minder couverts en méér beleving: 'Investeren in de toekomst'

    Veel restaurants in het hoge segment kiezen ervoor om hun zaak te verbouwen of een restyling door te voeren, om zo weer klaar te zijn voor de toekomst. Minder couverts, méér beleving; daar draait het anno nu om in de topgastronomie.

  • NK Biertappen25 nov. 25

    Hoe tapwedstrijden een nieuwe generatie de horeca binnen trekken

    Bier tappen is vakwerk. En vakwerk is ervaring. Daarom is het zo verrassend dat uitblinkers in het ambacht uit onverwachte hoek komen.

  • Duurzaamheid25 nov. 25

    Duurzame investeringen hotels stagneren: Gastcomfort wint het van het klimaat

    Uit een inventarisatie van ING Research blijkt dat duurzaamheid bij veel hotelketens in Nederland geen topprioriteit is. Gastcomfort wint het nog altijd van klimaatambities.

  • Sergio Herman, getekend door Atelier Ariana
    Sergio Herman25 nov. 25

    Sergio Herman sluit verjaardagsmaand bij restaurant Le Pristine op bijzondere wijze af

    Sergio Herman sluit de verjaardagsmaand van Le Pristine in Antwerpen op bijzondere wijze af. De chef heeft een 'sketch artist' uitgenodigd, die gasten live in de zaak tekent. De kunstenaar moet voor extra beleving zorgen bij de viering van het jubileum.

  • De eigenaren van Ethica (foto Instagram Ethica)
    Sluitingen25 nov. 25

    Ethica in Den Haag stopt ermee na 7 jaar; bekende stadsgenoot betrekt het pand

    Restaurant Ethica in Den Haag heeft besloten de deuren te sluiten, zo melden de eigenaren Joske Meijer en Robin Collard op sociale media. Een ander bekend Haags restaurant gaat het pand aan de Dunne Bierkade betrekken.

  • Wijnkaart25 nov. 25

    Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen

    Net zoals de prijzen van energie, personeel en ingrediënten is ook de prijs van wijn behoorlijk gestegen. De kerstdagen staan voor de deur en gasten gaan vast weer uitpakken met een mooie fles bij het kerstdiner. Maar gasten letten nu ook erg op de prijs.  Wat zou je in plaats van een klassieke Condrieu of Bourgogne kunnen schenken?

  • Conceptontwikkeling24 nov. 25

    Restaurant Bowie verandert naam naar Rebel Rebel, na dreiging met juridische acties

    Restaurant Bowie in Haarlem heeft zijn naam veranderd naar Rebel Rebel. De wijziging moest plaatsvinden omdat er al een horecazaak bestaat met de naam Bowie, maar dan in Den Haag. Dat bedrijf dreigde met juridische stappen om een naamswijziging af te dwingen.

  • De Misset Horeca Superlijst 2025 is uit
    Misset Horeca Superlijst24 nov. 25

    De belangrijkste conclusies uit de Misset Horeca Superlijst: ook niet-sterrenzaken scoren goed

    De afgelopen dagen werd de Misset Horeca Superlijst 2025 volop geraadpleegd door onze lezers. Ook de redactie dook nog eens in de ranglijst, om de belangrijkste conclusies te kunnen trekken uit de verzamelde data.

  • Vergunningen24 nov. 25

    Verbouwplannen? Betrek omwonenden in een vroeg stadium bij de plannen

    Sinds een jaar is er een nieuwe Omgevingswet ingegaan. Deze wet gaat over de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: onze leefomgeving.

  • Eindhoven24 nov. 25

    Gastrobar Luzt in Eindhoven gooit roer om en gaat voor betaalbare luxe

    Een avond uit op mooi niveau kan ook toegankelijk zijn. Dat wil Luzt bewijzen met hun nieuwe concept dat per februari van start gaat.

  • Lightspeed24 nov. 25

    Hoe Kurkumama technologie inzet voor ultieme gastvrijheid

    Met een team dat bestaat uit wel twintig nationaliteiten ontvangt het Belgische familiebedrijf Kurkumama van Feysal Ghafelzadeh jaarlijks ruim 60.000 gasten. Het geheim van hun succes? Ultieme gastvrijheid combineren met slimme technologie, namelijk die van Lightspeed. Zo bouwt de familie verder aan hun culinaire droom.

  • Ollie Schuiling (midden) mag zich SVH Meesterkok noemen
    SVH21 nov. 25

    Nederland is weer een SVH Meesterkok rijker: teller tikt nu 155 chefs aan

    Nederland is weer een SVH Meesterkok rijker. Ollie Schuiling, chef en eigenaar van Kasteel Heemstede*, is geslaagd voor zijn Meesterproef. Na zijn inauguratie is hij officieel de 155e Meesterkok van Nederland.

  • Bjorn Utens en Chantal Utens-Claessens.
    Mvo21 nov. 25

    Lunchroom Buddy's: lunchroom én dagbesteding

    In Schaesberg opent december 2025 een bijzondere lunchroom: Buddy's, een plek waar gezelligheid, lekker eten en samenzijn samenkomen.

  • Openingen21 nov. 25

    Wakuli opent 20e koffiebar in Groningen

    Wakuli, het koffiebedrijf met de missie om de koffie-industrie te veranderen, heeft zijn twintigste koffiebar geopend in Groningen.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen