Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Raymond Remmen
    Van Oys Maastricht Retreat16:27

    Pascal Jalhay weg bij Van Oys, Raymond Remmen is zijn opvolger: 'Geen moment getwijfeld'

    Raymond Remmen is de nieuwe executive chef bij het Van Oys Maastricht Retreat. Hij is de opvolger van Pascal Jalhay, die na ongeveer een jaar vertrekt.

  • Hanos13:55

    Hanos-ISPC Breda feestelijk geopend

    Hanos-ISPC Breda is vandaag op feestelijke wijze heropend. De officiële opening werd met een 'druk op de knop' verricht door Nicolette van Dam, gevolgd door een feestelijk muzikaal optreden en veel culinaire hoogtepunten.

  • Thee12:21

    Momo Restaurant, Bar & Lounge introduceert 'Momo Cha'

    Momo Restaurant, Bar & lounge in Amsterdam introduceert een nieuwe culinaire beleving: Momo Cha, een bijzondere Afternoon Tea.

  • Koffie11:17

    UCC Coffee Benelux brandt eerste koffiebonen met groene waterstof

    UCC Coffee Benelux, DNV, Summit Engineering en de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM) hebben een mijlpaal bereikt in de verduurzaming van de koffiesector.

  • Restaurant10:08

    De Librije kookt op Michelin-gala: ook andere toprestaurants maken hun opwachting

    Nelson Tanate en zijn team van De Librije*** koken op de dag van de sterrenceremonie in Maastricht op het exclusieve Michelin-gala. Op die avond, op 6 oktober, wordt de nieuwe selectie gevierd in Nederland en het 125-jarige bestaan van de gids.

  • Processed with VSCO with al1pro preset
    Binnenkijken bij09:30

    Inkijkje in verbouwing Pesca Amsterdam: vismarkt groter en interieur vernieuwd

    Visrestaurant Pesca in Amsterdam heeft na een korte verbouwing de deuren weer geopend. Het interieur kreeg een update, de keuken is uitgerust met nieuwe technologie en de iconische vismarkt kreeg meer ruimte en een krachtiger uitstraling.

  • Openingengisteren

    Bouillon d'Amsterdam brengt Bouillon-concept naar Amsterdam

    Michiel van der Eerde, Nick van der Meer, Tom de Rooij en Jasper Albers openen in 2026 de deuren van Bouillon d'Amsterdam. Dit restaurant herintroduceert het klassieke bouillonconcept op een eigentijdse manier.

  • Bas van Beveren
    Transfersgisteren

    Maître Bas van Beveren versterkt team van restaurant 't Ganzenest

    Restaurant 't Ganzenest in Rijswijk, bekroond met één Michelinster, is verheugd om een nieuw toptalent te verwelkomen. Bas van Beveren, voorheen werkzaam bij toonaangevende Rotterdamse zaken als Fitzgerald en The Millèn, sluit zich aan bij het team als maître.

  • v.l.n.r. Oostenrijker Oliver Klamminger, wereldkampioen Léon Rodenburg en nummer twee van de wereld Dennis Kort.
    Biergisteren

    Historische overwinning Nederlands team op WK Biersommelier

    Biersommelier Léon Rodenburg is de nieuwe en eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier. Ook nummer twee van de wereld is een Nederlander.

  • Overnamegisteren

    Na bijna 10 jaar verkoopt Marco Spina zijn PepeNero aan de buren

    PepeNero is hét Italiaanse restaurant voor BN'ers, Amsterdamse voetballers en artiesten. Van Mick Jagger tot Bono en zo'n beetje de hele selectie van Ajax, iedereen komt hier eten.

  • Josje Dewez van Restaurant Dwael
    No showgisteren

    Strijd tegen no-shows: Restaurant Dwael breekt taboe in Tilburgse horeca

    Niet leuk, wel noodzakelijk. Restaurant Dwael in Tilburg heeft als eerste van Tilburg de aanbetaling op reserveringen ingevoerd.

  • Ongediertebestrijding12 sep. 25

    Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?

    De zon schijnt volop dus de terrassen zitten vol. Goed voor de omzet. Maar niet alle gasten zijn welkom. Zo is er het fruitvliegje.

  • Openingen12 sep. 25

    Club Birdies combineert indoor golf met relaxed fine dining

    Indoor golfclub, bar en restaurant Club Birdies heeft zijn deuren geopend in het Amsterdamse Schinkel District.

  • Faillissementen12 sep. 25

    Aantal faillissementen in Nederland neemt af, behalve in de horeca 

    Het aantal faillissementen is in augustus opnieuw afgenomen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gingen vorige maand 278 bedrijven failliet.

  • La Petite Encore by Simonis
    Openingen12 sep. 25

    Familie Simonis opent nieuwe zaak: La Petite Encore moet nieuwe parel aan de kust worden

    Na het succes van Catch en Encore, verrijkt de familie Simonis de Haagse kust met een nieuw culinair pareltje: La Petite Encore by Simonis. Vanaf woensdag 17 september opent dit stijlvolle restaurant haar deuren en belooft het een nieuwe plek te worden waar verfijning, sfeer en smaak samenkomen.

  • Nelson Tanate (beeld: @lvffood)
    Nelson Tanate12 sep. 25

    Nelson Tanate over de geest van Jonnie, troost vinden in de keuken en Michelin: 'De Librije verandert nooit'

    Nelson Tanate is te vroeg de opvolger van Jonnie Boer geworden bij De Librije in Zwolle. Maar De Librije, blijft De Librije, daar zorgt het intact gebleven team wel voor. 'De reserveringsaanvragen zijn met 200 procent gestegen.'

  • Wijn11 sep. 25

    Wijnkeuring van de Lage Landen 2025: dit zijn dit jaar de beste wijnen van Nederland en België

    Bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2025 is dit jaar een recordaantal van 45 gouden medailles toegekend. De medailles en bijhorende ereprijzen zijn tijdens een feestelijke uitreiking in het Nederlands Wijnmuseum bekendgemaakt. Ereprijzen zijn er uitgereikt aan onder meer Betuws Wijndomein, St. Martinus, Keulenhof en het Belgische Wijndomein Vandersteene.

  • Alexandra Bogadjov van Pizzabakkers Rotterdam
    Franchise11 sep. 25

    Hoe Alexandra zonder ervaring De Pizzabakkers overnam: 'Gewoon doen'

    Wat een ondernemer (vaak) succesvol maakt? Geen beren op de weg zien. Dat bewijst Alexandra Bogatjov (25), sinds januari de nieuwe eigenaar van De Pizzabakkers Rotterdam.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen