Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • AIgisteren

    Kunst(mat)ige intelligentie: 'Maakt AI interieurarchitecten overbodig?'

    AI maakt stormachtige ontwikkelingen door, ook in de wereld van interieurdesign is kunstmatige intelligentie niet meer weg te denken: in enkele seconden genereert een algoritme moodboards, materiaalcombinaties of 3D-impressies. Handig? Absoluut. In hoeverre vragen horecaondernemers zich dan af of zij nog een interieurarchitect nodig hebben? Ofwel, worden we overbodig?

  • Brood en Broodproductengisteren

    Het succes van Fort Negen is ontstaan vanuit restaurant De Kas*

    Maarten Langeslag kwam als stagiair in Restaurant De Kas* om te starten als broodbakker voor het restaurant. Inmiddels is bakkerij Fort Negen, met sandwichbar, een begrip in Amsterdam.

  • Awards en Onderscheidingengisteren

    Kasteel Engelenburg krijgt Art of Hospitality Award tijdens European Hotel Awards

    Tijdens de European Hotel Awards heeft Kasteel Engelenburg - onderdeel van Quality Lodgings - de Art of Hospitality Award in ontvangst mogen nemen.

  • Koen van Weert en Yuki Lee, chefs en eigenaren van restaurant De Cuijt in Mierlo
    Starter-best practicegisteren

    Restaurant De Cuijt bewijst dat fine dining nog springlevend is: chefsduo maakt vliegende start

    Fine dining dood? Natuurlijk niet. De jonge chefs en ondernemers Koen van Weert (33) en Yuki Lee (37) bouwen hun restaurant De Cuijt in Mierlo vanaf de grond op. En met succes. 'Ik denk dat onze stijl een beetje vrouwelijk is.'

  • Rick Blanken van restaurant Ledeboer in Almelo
    JREgisteren

    JRE presenteert vier nieuwe leden in Nederland en reikt awards uit

    JRE heeft vier nieuwe leden toegevoegd aan de eigen vereniging. Ook werden er verschillende JRE-awards uitgereikt op een feestelijke avond.

  • Awards en Onderscheidingen18 nov. 25

    Hotel De Zeevaartschool uitgeroepen tot Heritage Design Hotel of the Year 2025

    Hotel De Zeevaartschool in Vlissingen heeft de titel Heritage Design Hotel of the Year gewonnen tijdens de European Hotel Awards 2025.

  • Nederlandse topchefs eren Jonnie Boer
    Jonnie Boer18 nov. 25

    Nederlandse topchefs eren Jonnie Boer met uniek diner: check hier het menu en de foto's

    De topchefs Joris Bijdendijk, Richard Ekkebus, Ron Blaauw, Sergio Herman, Nelson Tanate en Hans van Wolde hebben in Hongkong samen een uniek diner gekookt, ter nagedachtenis aan Jonnie Boer en ter ere van de Nederlandse keuken. Er volgen nog twee avonden bij Rijks in Amsterdam en bij PrivéPrivée in Antwerpen.

  • Dit beeld is gegeneerd door AI.
    Michelin18 nov. 25

    Michelin degradeert drie driesterrenrestaurants in de VS: maar wanneer hoor je over sterverlies?

    Michelin heeft in de Verenigde Staten drie driesterrenrestaurants teruggezet naar twee sterren. Het nieuws werd in aanloop naar de verschillende ceremonies al bekendgemaakt aan de chefs en eigenaren. Maar wanneer hoor je over het verliezen van je ster? Er lijkt geen logica achter te schuilen.

  • Shutterstock
    Personeel behouden18 nov. 25

    Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

    Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?

  • Rene Bogaart18 nov. 25

    Beroemde horecafamilie krijgt eigen realityserie

    Talpa presenteert een nieuwe realityserie over een bruisende horecafamilie: De Bogaartjes.

  • Financieel gezond18 nov. 25

    Zo bouwt een jonge ondernemer Bistro Aragosta succesvol op zonder A-locatie of steun

    Vijf jaar geleden, in coronatijd, opende de toen 23-jarige Wouter Brandsema zijn eigen bistro in Leeuwarden. De timing kon nauwelijks slechter: vlak na de opening moesten de deuren weer dicht en overheidssteun kreeg hij niet. Toch hield hij vol. 'Als je aan het begin hard valt, wil je ook keihard weer klimmen', zegt hij. Nu is Bistro Aragosta een vaste waarde in de stad en kon Brandsema zelfs het pand kopen.

  • Mondragon in Zierikzee
    Transfers17 nov. 25

    Van de Kromme Watergang* naar Rootsch in Zierikzee: transfer voor talent Maarten Kievit

    Maarten Kievit, die sous-chef was bij De Kromme Watergang, maakt de stap naar het keukenteam van Rootsch in Zierikzee. Dat meldt PZC.

  • Casimir Evens en Lotte Bloem
    Mvo17 nov. 25

    Restaurant Odille* kookt voor zestig gasten die leven in armoede: 'Iets doen voor gemeenschap'

    Restaurant Odille* in Sint-Oedenrode ontvangt deze week zestig gasten die leven in armoede. 'We vinden het belangrijk om juist nu iets terug te geven aan de gemeenschap', zegt chef Casimir Evens.

  • Horeca17 nov. 25

    Groningen grijpt in: nachtleven horeca moet veiliger

    De gemeente Groningen zet zwaar in op een veiliger uitgaansgebied.

  • Robin van der Straten en chef-kok Ries Verburgt. Foto-credites: Foto: (c) Kasteel Montfoort, Nathalie van der Straten.
    Transfers17 nov. 25

    Ries Verburgt als chef-kok terug op Kasteel Montfoort

    Kasteel Montfoort heeft Ries Verburgt aangetrokken als nieuwe chef-kok. Met zijn komst gaat het kasteel vanaf 8 januari 2026 na lange tijd ook weer open als à la carte restaurant.

  • Binnenkijken bij17 nov. 25

    Binnenkijken bij Tavino in Gorinchem: 13 meter lange bar verbindt

    Waar gasten vroeger massaal voorin bleven hangen, bruist nu ook de achterzijde van het pand aan de Grote Markt in Gorinchem. In de nieuwe gastrobar Tavino is de bar de spil van het interieur: dertien meter lang, van marmer, hout en messing, met ronde uitstulpingen achterin die zijn uitgegroeid tot de populairste plekken.

  • Ondernemer Marcel Levee in zijn nieuwe restaurant Ntourage.
    sponsored content18 nov. 25

    Ondernemen is vernieuwen: van feestcafé naar gelaagde beleving

    Marcel Levee begon zijn ondernemersreis een kleine 25 jaar geleden met feestcafé Shooters in Groningen. Onlangs opende hij zijn nieuwste Groningse hotspot: restaurant Ntourage. Met zijn ondernemerschap laat Levee zien dat de horeca altijd in beweging is. Hoe blijft hij vernieuwen? En tegen welke uitdagingen loopt hij daarbij aan?

  • Tafelaankleding17 nov. 25

    Hygiënisch, duurzaam en praktisch: airlaid servetten

    Een mooi gedekte tafel is hét visitekaartje van elke horecazaak. Servetten spelen daarin een grotere rol dan vaak gedacht wordt: ze dragen bij aan sfeer, comfort en hygiëne. Airlaid servetten zijn het alternatief voor linnen waar luxe, gemak én duurzaamheid samenkomen.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen