
BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij ondersteunt als ‘chef de cuisine’ de keukenbrigade en zal ze alle...
BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij ondersteunt als ‘chef de cuisine’ de keukenbrigade en zal ze alle...
Taco Mundo slaat ter ere van het 20-jarige bestaan de handen ineen met Plnt, het Nederlandse merk dat plantaardige vleesopvolgers biedt. Om dit...
Een receptenwedstrijd onder medewerkers van Marfo heeft geresulteerd in tien nieuwe gerechten. Het zijn Surinaamse, Marokkaanse, Turkse, Indonesische...
Met zijn Hot Jungle saus heeft oud cateringmanager Bart van Loon de wedstrijd Lekkerste saus van Nederland van Snackkoerier en Remia gewonnen. Hij...
Kampen krijgt een nieuwe snackbar gestoeld op de Argentijnse keuken. Los Ché zoals de cafetaria gaat heten, is een initiatief van Carlos en Gaby Ras,...
Helma Kleyweg van Kleyweg Stadskoffiehuys uit Delft is vanochtend op de Horecava uitgeroepen tot winnaar van het <L CODE="C05">Aller-Lekkerste...
Europa staat de import van MKZ-vlees uit Uruguay toe, ondanks verzet van Nederland. Minister Brinkhorst (Landbouw) heeft dat donderdag in de Tweede...
De havenstad Rotterdam groeit uit tot een culinaire pleisterplaats van formaat, zo blijkt uit de cijfers van Marketing Rotterdam. In tien tot...
Dobson & Uzcudun, de groep met elf Argentijnse, Spaanse en Mexicaanse restaurants in het centrum van Amsterdam, heeft een forse omzetval gemaakt...
Het aantal restaurants met een Mediterrane keuken is afgelopen jaar gestegen met bijna dertig procent. Begin dit jaar waren er 204 restaurants met...