Het is Deining in Castricum aan zee afgelopen seizoen weer gelukt: een topzomer draaien ondanks het magere weer....
Het aantal zzp-koks explodeert, Ron Blaauw belooft sollicitanten naast een baan ook een ‘huisje en een brommertj...
Vanwege het nijpende tekort aan koks, is er steeds meer vraag naar freelance krachten voor de keuken. Maar wat i...
Het aanbod van arbeidskrachten is groot. Maar het vinden en vastleggen van goede medewerkers is een ander verhaa...
Personeelskosten snoepen een groot deel van de omzet af. Veel horecaondernemers willen dan ook graag op hun pers...
De horeca kent diverse contractvormen. We zetten de meest gebruikte voor je op een rij en vertellen waar je op m...
De personeelsplanning omzetten in een werkrooster is misschien wel de meest complexe taak van een horecaondernem...
Hoe voorkom je een navordering van een (ex-) werknemer die zijn overuren wil laten uitbetalen? Bedrijven kunnen ...
‘Met goed personeel kan je je onderscheiden’, aldus horecaondernemer Marinus Bothof van Fuiks Eten & Drinken in ...
Horecaondernemers werken vaak met een vast team, aangevuld met een flexibele schil; medewerkers met tijdelijke c...