Sponsored content

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

Nestlé Professional biedt onder het label Garden Gourmet oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...

Ferry van Reede, adviseur bij Eurofins Bureau de Wit (links): 'Horeca moet per batch onderzoeksresultaten tonen.'

Rosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen

Het is een misvatting dat alle rundvleesproducten eenvoudig rosé geserveerd kunnen worden. Bij een biefstuk gaat dat over het algemeen prima. Maar...

 Solero Lumi oplaadbare en magnetische spotverlichting met ingebouwde accu.

Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende...

In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar...

Mark van Zijtveld, Key accountmanager bij Facility Trade Group, Tom Pijls, directeur van Hotel Voncken in het Limburgse Valkenburg en Patricia Dreves, Regional Segment Marketing Manager Horeca bij Tork.

Pimp je toilet met hygiëneoplossingen van Tork

Sanitaire producten zijn niet altijd top-of-mind bij hospitality bedrijven, terwijl ze wel degelijk invloed hebben op de gastbeleving. Als ze er niet...

Zo stap je probleemloos over op elektrische bedrijfswagens

Zo stap je probleemloos over op elektrische bedrijfswagens

Als ondernemer in de horeca wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar van...

Bas Rodenberg, algemeen directeur Brink’s: 'Je wilt vooral bezig zijn met je gasten, niet met al die betaalmethoden.'

Horeca accepteert met Brink's alle betaal­vormen: 'Dit is echt uniek'

Contant, pinpas, creditcard, smartphone, QR code: het aantal manieren van betalen is de laatste jaren enorm toegenomen. Gasten kunnen echter niet...

IntercityHotel is klaar voor nieuwe generatie gasten én medewerkers

IntercityHotel is klaar voor nieuwe generatie gasten én medewerkers

Comfort, service, flexibiliteit en gemak; zo wil IntercityHotel de nieuwste generatie hotelgasten enthousiasmeren. Het hotelmerk doet dat onder meer...

Jeroen de Zwart, chef-kok en 
culinair adviseur bij Bresc.

Smaakmakers om de authentieke Italiaanse ervaring naar elke tafel te brengen

We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...

Online reserveren gemakkelijk gemaakt: waarom De 10 Geboden kiest voor Guestplan

Online reserveren gemakkelijk gemaakt: waarom De 10 Geboden kiest voor Guestplan

De 10 Geboden ligt wat verscholen in Uden, niet direct zichtbaar vanaf de doorgaande route. Shannen: 'We zitten hier eigenlijk in een hele mooie dode...

Nieuw energiecontract? Deze praktische tips helpen je kiezen

Nieuw energiecontract? Deze praktische tips helpen je kiezen

Ook in de horeca speelt bij veel ondernemers de vraag: welk energiecontract is nu handig om af te sluiten? En waar moet je op letten? De...