Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Ondernemersverhalen

Shot by Meesterwerk

30 jaar New York Pizza: 300e vestiging verjaardagscadeau

New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...

Franchise Toastable: 'Alleen met  ondernemers die zelf in de zaak staan’

Franchise Toastable: 'Alleen met ondernemers die zelf in de zaak staan’

Bartjan Hendriksen opent in 2012 de eerste Toastable. Als hij in 2021 vier zaken heeft, komen er locaties bij in Almere en Arnhem. Over 5 jaar moet...

Frites Affairs Amstelveen.

Frites Affairs 2.0: Meer aandacht voor snelheid, assortiment en prijsperceptie

Albron heeft Frites Affairs een upgrade gegeven. Belangrijkste veranderingen in het concept uit eigen koker zijn meer aandacht voor snelheid, een...

Vlnr Diederik Ketellapper, Yorán Meijers en Ruben Vermijs.

Nom Nom Nom: 'Revolutionair concept voor de fastfoodwereld’

Fastfood is óf betaalbaar, óf lekker, óf gezond. Het splinternieuwe Nom Nom Nom denkt echter de puzzel van deze ‘heilige drie-eenheid’ gelegd te...

Cafetaria Goldenbelds kiest voor duurzame route

Cafetaria Goldenbelds kiest voor duurzame route

De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...

Armin Vahabian.

Armin Vahabian over Fat Phill’s: ‘Met mijn formule verkoop ik wat anderen niet hebben’

Armin Vahabian wil de wereld veroveren met Fat Phill’s. Na zijn start in 2019 in Amsterdam en de opening van elf vestigingen in de jaren daarna in...

Friethuys De Vlaminck aan de Voordam in Alkmaar reportage bij meneer Molenaar met interieur exterieur en portret

De Vlaminck: van foie gras naar fulltime friet

Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...

‘Bij Ekmekci komen mensen, culturen en smaken samen’

‘Bij Ekmekci komen mensen, culturen en smaken samen’

‘Hoe zet ik een internationaal concept neer.’ Die zin schrijft Murat Cifci in 2014 op een briefje als hij even daarvoor een unit van 18 m2 heeft...

Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties

Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties

Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...

YB wil internationale speler worden: ‘Plantaardig is geen doel, maar een middel’

YB wil internationale speler worden: ‘Plantaardig is geen doel, maar een middel’

Wouter Staal wil met YB in 2025 internationaal marktleider zijn in het segment plantaardig ontbijt, lunch en alles ertussen. Dat wil hij bereiken met...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen