• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Ondernemersverhalen

Cafetaria Goldenbelds kiest voor duurzame route

Cafetaria Goldenbelds kiest voor duurzame route

De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...

Armin Vahabian.

Armin Vahabian over Fat Phill’s: ‘Met mijn formule verkoop ik wat anderen niet hebben’

Armin Vahabian wil de wereld veroveren met Fat Phill’s. Na zijn start in 2019 in Amsterdam en de opening van elf vestigingen in de jaren daarna in...

Friethuys De Vlaminck aan de Voordam in Alkmaar reportage bij meneer Molenaar met interieur exterieur en portret

De Vlaminck: van foie gras naar fulltime friet

Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...

‘Bij Ekmekci komen mensen, culturen en smaken samen’

‘Bij Ekmekci komen mensen, culturen en smaken samen’

‘Hoe zet ik een internationaal concept neer.’ Die zin schrijft Murat Cifci in 2014 op een briefje als hij even daarvoor een unit van 18 m2 heeft...

Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties

Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties

Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...

YB wil internationale speler worden: ‘Plantaardig is geen doel, maar een middel’

YB wil internationale speler worden: ‘Plantaardig is geen doel, maar een middel’

Wouter Staal wil met YB in 2025 internationaal marktleider zijn in het segment plantaardig ontbijt, lunch en alles ertussen. Dat wil hij bereiken met...

Karma Kebab wil met plantaardig product wereld veroveren

Karma Kebab wil met plantaardig product wereld veroveren

Karma Kebab wil het grootste kebabmerk van de wereld worden. Maar dan wel met een plantaardige variant, gemaakt van knolselderij en granen. De eerste...

Tweede zaak, kans of risico? Marvin Meeuwig opent Family Mijdrecht, naast Uithoorn

Tweede zaak, kans of risico? Marvin Meeuwig opent Family Mijdrecht, naast Uithoorn

Menig ondernemer is er nat mee gegaan. Een tweede zaak is geen garantie op succes. Het onzekere aspect weerhield Marvin Meeuwig niet. De eigenaar van...

Gezonde formule Freshly Chopped: ‘Dit is next level fastfood’

Gezonde formule Freshly Chopped: ‘Dit is next level fastfood’

Bij gezonde formule Freshly Chopped draait het om salades, duurzaamheid en gezondheid. De eerste vestiging in Leiden is geopend. Na een periode van...

Schnitzelkoning is een concept van ondernemer John Broere in  (c) Herbert Wiggerman

Schnitzelkoning: 'Je keuken slim inzetten in daluren'

Dark- of ghost kitchens zijn niet meer weg te denken uit het horecalandschap. John Broere van catering Broere uit IJsselstein overleefde de...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen