
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
Bartjan Hendriksen opent in 2012 de eerste Toastable. Als hij in 2021 vier zaken heeft, komen er locaties bij in Almere en Arnhem. Over 5 jaar moet...
Albron heeft Frites Affairs een upgrade gegeven. Belangrijkste veranderingen in het concept uit eigen koker zijn meer aandacht voor snelheid, een...
Fastfood is óf betaalbaar, óf lekker, óf gezond. Het splinternieuwe Nom Nom Nom denkt echter de puzzel van deze ‘heilige drie-eenheid’ gelegd te...
De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...
Armin Vahabian wil de wereld veroveren met Fat Phill’s. Na zijn start in 2019 in Amsterdam en de opening van elf vestigingen in de jaren daarna in...
Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...
‘Hoe zet ik een internationaal concept neer.’ Die zin schrijft Murat Cifci in 2014 op een briefje als hij even daarvoor een unit van 18 m2 heeft...
Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...
Wouter Staal wil met YB in 2025 internationaal marktleider zijn in het segment plantaardig ontbijt, lunch en alles ertussen. Dat wil hij bereiken met...