Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Artikelen van De Goudse

Meer over De Goudse
Het complete verzekeringspakket voor de horeca

Het complete verzekeringspakket voor de horeca

Een snackbar runnen is weer anders dan een restaurant bestieren. En een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico’s dan een caféhouder. Wil je...

Welke verzekering zet je wanneer in, in de horeca?

Top 5 verzekeringen voor je horecazaak

Ondernemen brengt risico’s met zich mee, dat hoef je in deze tijd niemand meer te vertellen. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker...

De Goudse en De Zeeuwse steken horecarelaties hart onder de riem

De Goudse en De Zeeuwse steken horecarelaties hart onder de riem

Verzekeraar De Goudse en dochtermaatschappij De Zeeuwse houden een speciale actie om hun horecarelaties te ondersteunen. Alle 605 medewerkers van de...

Aanpassingen door corona? Houd je verzekeraar op de hoogte

Aanpassingen door corona? Houd je verzekeraar op de hoogte

Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras uitgebreid? Wil je als horecaondernemer overleven in corona-tijd...

Weer drukte op het terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

Weer drukte op het terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

De terrassen zijn weer open en het wordt weer drukker. Het risico op een ongeval in je horecazaak neemt toe. Met alle gevolgen van dien: je werknemer...

Hoe houd je je kok op de been? Vier tips voor horecaondernemers

Hoe houd je je kok op de been? Vier tips voor horecaondernemers

Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het...

Top 5 verzekeringen voor je horecazaak

Top 5 verzekeringen voor je horecazaak

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker dat jij goed verzekerd bent.

Meer artikelen over verzekeren in de horeca

‘Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel’

‘Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel’

Sinds 5 jaar bouwen Anuschka en haar man Wim met succes aan hun droom: bezoekers van Den Haag een thuisgevoel bieden in hun boutique hotel aan het...

MKB-Verzuim-Ontzorg-Verzekering of reguliere verzuimverzekering?

MKB-Verzuim-Ontzorg-Verzekering of reguliere verzuimverzekering?

Valt een van je medewerkers langdurig uit door ziekte en wil je als horecaondernemer liever helemaal geen gedoe? Dan kun je sinds dit najaar kiezen...

Topdrukte op je terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

Topdrukte op je terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

Het is weer zomer. Dat betekent topdrukte op je terras. Ervaren personeel ligt niet voor het oprapen en goed inwerken van flexibel personeel schiet...

Brandschade in je restaurant? Voorkom dat je je zaak moet sluiten

Brandschade in je restaurant? Voorkom dat je je zaak moet sluiten

De eigenaar van Jade City in Biddinghuizen ondervond het aan den lijve: door brand kan je zaak een flinke tijd stil komen te liggen. Je loopt dan...

Arbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie

Arbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie

Lange diensten waarbij je veel moet staan en tillen: als horecaondernemer weet je waarschijnlijk niet beter. Overbelasting van je rug, schouders of...

Ziekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga

Ziekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga

Lig jij ook wakker van personeelstekort? Uit onderzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) blijkt dat de helft van de ondervraagde...

Hoe houd je ziekteverzuim van flexwerkers betaalbaar?

Hoe houd je ziekteverzuim van flexwerkers betaalbaar?

Horecaondernemers komen steeds moeilijker aan goed personeel. Dit blijkt ook uit een lijst van beroepen met moeilijk vervulbare vacatures dat het UWV...

  1. Kwalitaria Groeneweg heropend na verbouwing

  2. Heineken Hoek wordt The Diamond Amsterdam met café, hotel en club

  3. EHM Group wordt omgedoopt in Q Hospitality en voegt alle activiteiten samen

  4. Sterrestaurant Le Restaurant in Amsterdam sluit de deuren, toekomst ongewis

  5. Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

  6. Twee nieuwe leden voor JRE-Jeunes Restaurateurs

3x per week op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
Bekijk vacatures
  1. Ocean House Scheveningen haalt kleuren van strand en zee naar binnen

  2. Hotel St. Joris in Middelburg: kleurrijk met een knipoog

  3. Flamboyante Grace van Herman Hell: 'Ik kijk bewust niet bij directe collega's'

  4. Vineria Nebbiolo: sfeer ‘hidden bar' met aanbod 450 Italiaanse wijnen

  5. Sterrenchef gaat solo en start restaurant én bistro

  6. Binnenkijken bij bistro Marijke Muoi Wine & Dine

  7. Foto's: terugblik op emotionele middag Michelin 2023 in De La Mar

  8. Binnenkijken bij all-day bistro Ami van 3WO

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen