artikel

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (5)

Restaurant

De spanning in het nieuwe ’t Schulten Hues neemt toe nu de deadline nadert. Nog maar een paar dagen en dan zijn de bouwvakkers weg. Dan staan Peter en Jacqueline er alleen voor. Vandaag in het bouwjournaal wordt de keuken geïnstalleerd. En er is nog even tijd voor een feestje.

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (5)

De spanning in het nieuwe ’t Schulten Hues neemt toe nu de deadline nadert. Nog maar een paar dagen en dan zijn de bouwvakkers weg. Dan staan Peter en Jacqueline er alleen voor. Vandaag in het bouwjournaal wordt de keuken geïnstalleerd. En er is nog even tijd voor een feestje.

De keuken wordt geïnstalleerd door Palux uit Bunnik. De nieuwe keuken betekent meer dan een verdubbeling van de ruimte van de huidige keuken van ’t Schulten Hues. Peter loopt dan ook goed gehumeurd door zijn nieuwe domein en deelt zo hier en daar goedkeurende knikjes uit aan medewerkers van Palux.

Naast de keuken wordt er hard gewerkt in de andere ruimtes. Met grote snelheid worden de muren aangesmeerd. Verder is het plafond bijna klaar en kan er binnenkort worden begonnen aan het schilderwerk.

Tussendoor was er even ruimte voor ontspanning. Ter ere van het nieuwe boek Portfolio van ’t Schulten Hues vond er een soort van ‘kennismakingsfeest’ plaats in het nieuwe pand. Ruim vierhonderd gasten vergaapten zich in de bouwput aan de ruimtes en keken vol bewondering om zich heen.

Peter laat weten dat het erg hard gaat met de verkoop van het boek. ‘Middels voorinschrijving zijn er al zo’n 1.500 verkocht. Daarnaast hebben we op de avond van de boekpresentatie nog zo’n tweehonderd exemplaren verkocht’, aldus Peter. Totaal zijn er 2.500 gedrukt en dus lijkt een tweede druk niet ver weg.

Het nieuwe boek is hier te bestellen.

Bekijk hier aflevering een van het bouwjournaal…

Bekijk hier aflevering twee van het bouwjournaal…

Bekijk hier aflevering drie van het bouwjournaal

Bekijk hier aflevering vier van het bouwjournaal

Reageer op dit artikel