artikel

Vernieuwd Koperen Kees: Oudhollands met een moderne twist

Restaurant

Rode pluche en ambachtelijk kant. Delftsblauw en Dutch Design. Echt uit en toch heel thuis. Cultureel uitdagend en culinair verrassend. Bij Koperen Kees gaan theater en de nieuwe Hollandse keuken hand in hand.

Vernieuwd Koperen Kees: Oudhollands met een moderne twist

Aldus het restaurant zelf. Dat ook nu nog altijd is gelieerd aan buurman/theater Koperen Kees. Het Oudhollandse gevoel is prima te zien op de eerste etage, in de Delftsblauwe dinerruimte (45 couverts). En ook op de 2e etage in de ruimte Hollands kant (50 zitplaatsen). Altijd met een moderne twist. Als ook de gerechten op de kaart.

Op de begane grond het restaurant met 45 zitplaatsen. Koperen Kees was voorheen in bezit van Jonnie en Thérèse Boer. Nu wordt het uitgebaat door Sander Dol.

Foto’s: Jeroen Keep

Reageer op dit artikel