artikel

Paviljoen de Warande, Helmond

Restaurant

Het groene hart van Helmond is stadspark De Warande. De nieuwe eigenaar van het hier gesitueerde restaurant Parken, is Paul van Thiel van restaurant De Steenoven, net buiten de Brabantse plaats.

Paviljoen de Warande, Helmond

De restyling die de horecaondernemer doorvoerde, leverde een nieuw concept op met de naam Paviljoen de Warande, een opgefrist interieur en een extra terras erbij. Aan de voorzijde van het pand werd een nieuwe ingang naar de twee terrassen gecreëerd, vanuit het park is er een brede poort gekomen.

‘Het is door zijn ligging in het park de mooiste horecalocatie van Helmond’, aldus de trotse eigenaar. De formule is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk: koffie met gebak, driegangen keuzemenu’s, high tea of pannenkoeken. Assistentie krijgt Van Thiel van zijn broer Ronald, die ook nog de exploitatie van restaurant Het Veerhuis in Boerdonk doet.

De Kluis 4. Tel. (0492) 53 63 61. www.paviljoendewarande.com. Capaciteit: 100 zitplaatsen; terras 80. Prijsindicatie: driegangenmenu €27,50; high tea €19,75. Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Ma gesloten. Keuken sluit 20.30 uur.

Reageer op dit artikel