artikel

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (3)

Restaurant

Alles loopt op rolletjes. Peter en Jacqueline zijn goed gehumeurd en de bouwmannen draaien op volle toeren. Nagenoeg vlekkeloos worden de taken op de uitgebreide planning afgevinkt. Restaurant ’t Schulten Hues moet over een paar weken al verhuizen naar een groter, monumentaal pand iets verderop in het centrum van Zutphen.

Videobouwjournaal ’t Schulten Hues (3)

In aflevering drie bevinden we ons in een tussenfase. Een periode waarin nog wordt gebroken, maar ook al wordt gebouwd. Voor Peter en Jacqueline is er tussen het hollen en rennen nog even tijd voor een paar daagjes rust. Een korte vakantie in Maastricht levert weer de nodige inspiratie op.

Deze aflevering vertelt Jacqueline over de voortgang van de activiteiten. Duidelijk is dat het slopen voorbij is en dat er nu sprake is van opbouw. De muren voor de toiletgroep zijn gelijmd en nieuwe elektriciteitsdraden kronkelen zich door de muren van het pand.

Bekijk hier aflevering een van het bouwjournaal…

Bekijk hier aflevering twee van het bouwjournaal…

Reageer op dit artikel