artikel

Viva Italia, Delft

Restaurant

Restaurant Viva Italia heeft sinds augustus ook een zusje in Delft. Het concept: de smaakvolle Italiaanse keuken in een hip jasje.

Viva Italia, Delft

De menukaart bestaat uit drie keuzemenu’s: Uno, Due & Tre, met bij ieder menu keuze uit twee antipasti, secondi en dolci. Simpel, zonder poespas. Maar er is ook ‘Italiaans eten voor gevorderden’. Kies als antipasti bijvoorbeeld artisjok met truffelmayonaise, als secondi ossenhaas met gorgonzola en eindig de maaltijd zoet met gegrilde ananas met limoenijs. Ze komen uit de koker van chef-kok Fedor Teeken, afkomstig van de Leidse vestiging.

De inrichting van Viva Italia is geïnspireerd op de vele hippe eetplekken in Milaan. Italiaanse designmeubelen, sfeervolle zwarte wanden, stoelen in roomwit en een warme houten vloer. De bar is geopend tot 02.00 uur. Eigenaar Wilfred Tegelaar heeft ook Viva Italia en restaurant Woods in Leiden in zijn bezit.

Beestenmarkt 35-41-43. Tel. (015) 212 50 42. www.viva-italia.nu. Capaciteit: 80 zitplaatsen; terras 80. Prijsindicatie: pizza vanaf €7,50; driegangenmenu €28,- tot €42,-. Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Reageer op dit artikel