artikel

Restaurant Vandaag, Utrecht

Restaurant

De Food Spot aan de A2 bij Utrecht opende eind mei op spectaculaire wijze de deuren met een ‘bite in the sky’ op 50 meter hoogte. Het grootste van de negen concepten die het gebouw herbergt is het 1500 m2 tellende restaurant Vandaag.

Restaurant Vandaag, Utrecht

Eigenaren Michelle en Jim Xu zetten met restaurant Vandaag een naar eigen zeggen uniek concept neer: het all-in diningrestaurant herbergt liefst zes keukens in één: Italiaans, Japans, Wok, Patisserie, Grill en Seafood.

Elke keuken, die als showcook eiland in de zaak staat, wordt bemand door een kok uit het land van de keuken. Paul Verheul, afkomstig van het Kurhaus, stuurt de keukenbrigade als executive chef aan.

Vandaag beschikt over 500 zitplaatsen en is een all-in buffetrestaurant. Zelfs drank pakken de gasten zelf, waarbij de non-alcoholische dranken bij de all-in prijs zijn inbegrepen. Voor alcoholische dranken kunnen gasten gebruik maken van de Proostpas, een saldopas, waarmee ze ook zelf bier kunnen tappen en wijn kunnen schenken uit één van de drie By the glass-systemen.

De ondernemers achter Vandaag zijn Michelle en Jim Xu. Zij bezetten met hun restaurant de volledige eerste verdieping van Food Spot aan de A2 bij Utrecht. De zaak meet 1500 m2, en vergde een investering van €1,5 miljoen.

Restaurant Vandaag
Proostwetering 80l
3543 AJ Utrecht
Telefoonnummer:
030-23 87 888
www.restaurantvandaag.nl

Reageer op dit artikel