fotoreportage

Fotoverslag culinaire reis Zuid-Korea

Restaurant

Tweesterrenchef Moshik Roth van &samhoud places in Amsterdam, voormalig sterchef Gerrit Greveling en Akira Oshima (die een Michelinster kookte bij Yamazato in hotel Okura Amsterdam) maakten deel uit van een gezelschap, dat eind maart in Zuid-Korea verbleef. De culinaire inspiratiereis, waaraan ook werd deelgenomen door diverse leveranciers, was een initiatief van fresh retail uit Delft. Op het programma stonden onder andere een streetfood-tour en een Cooking Class, verder werd natuurlijk veel geproefd. MissetHoreca.nl ontving foto’s van de organiserende partij en maakte onderstaande reportage. Kijk voor een uitgebreid verslag op de website van fresh retail.

Fotoverslag culinaire reis Zuid-Korea

Kijk voor een uitgebreid verslag op de website van fresh retail.

Reageer op dit artikel