fotoreportage

Foto’s: Ridder** en Boerma** koken voor goede doel

Restaurant

Mario Ridder** van De Zwethheul in Schipluiden en Jacob Jan Boerma** van De Leest in Vaassen kookten maandag 17 juni voor het goede doel. Zo’n veertig gasten genoten van een exclusief charity diner in het restaurant van Ridder. De opbrengst – naar verwachting enkele tienduizenden euro’s – is bestemd voor de Richard Krajicek Foundation en de stichting Ruud van Nistelrooy Academy. Krajicek en Van Nistelrooy waren zelf aanwezig bij het diner, maar ook Krajiceks vrouw Daphne Deckers, Prins Floris van Oranje (bestuurslid Richard Krajicek Foundation) en Pieter van den Hoogenband namen aan de tafels plaats. Misset Horeca was ook aanwezig en maakte het volgende fotoverslag.

Foto’s: Ridder** en Boerma** koken voor goede doel
Reageer op dit artikel