fotoreportage

Barrel House Tavern, Sausalito

Restaurant

Barrel House Tavern ligt aan de schilderachtige waterkant in Sausalito, Californië. Het restaurant met 140 zitplaatsen heeft een enorme marmeren bar, een lounge en een houtgestookte pizzaoven. Vanaf het restaurant heb je uitzicht op San Francisco en over de baai. Het gebouw heeft een rijke historie maar onderging een restauratie die twee jaar duurde. Enkele historische kenmerken, zoals het handgemaakte esdoornplafond, de uitgestrekte ramen en het terras met uitzicht op het water werden behouden.

Barrel House Tavern, Sausalito

Locatie: aan de waterkant van Sousalito, Californië, met uitzicht op San Francisco
Type: restaurant
Aantal stoelen: 140
Oppervlakte: 5000 m2
Materialen: handgemaakte gevlochten leren panelen aan de bar, esdoornplafond, beklede trap van walnoot, zwart staal en metalen gaasstructuur bij de trappen, walnoten eettafels,  bogen van cementgips (afgewerkt en gepolijst), marmeren bar, pluche banken en voetenbakjes, zwarte stalen vuurkorf en gasbrandende openhaard.
Foto’s: Paul Dyer
Designbureau: CCS Architecture, Ccs-architecture.com
Website:Barrelhousetavern.com

Reageer op dit artikel