fotoreportage

Foto’s: tweede dag ChefsRevolution 2014

Restaurant

Het tweedaagse avantgardistische culinaire evenement ChefsRevolution beleefde op 15 september haar tweede editie. Veel horecakoks en leerlingen waren op maandag naar Zwolle afgereisd om de kookdemonstraties in Theater de Spiegel te zien. De Deen René Redzepi, de Zweed Björn Frantzén, de Belg Sang-Hoon Degeimbre, de Spanjaard Quique Dacosta en de Amerikaan Grant Achatz gaven een kijk in hun keuken. De Zweedse kok presteerde het negentien gerechten in drie kwartier te demonstreren. Achatz maakte indruk met het gebruik van Nederlandse ingrediënten als haring en kaas en deelde ballonnen met appelsmaak uit. Bij de Belgische chef stond fermentatie centraal. Buiten, naast het theater, was er een boerenmarkt waar chefs van de Alliance Gastronomique Neérlandaise gerechten kookten met lokale producten.

Foto’s: tweede dag ChefsRevolution 2014
Reageer op dit artikel