fotoreportage

Unico, Shanghai

Restaurant

Unico is een loungerestaurant in Argentijnse stijl; zeker in Shanghai een bijzonder concept. Het restaurant en de lounge zijn ontworpen door de beroemde Argentijnse architect Marcelo Joulia. Hij creëerde een chique omgeving met moderne designelementen en de warmte van de Latijnse-Amerikaanse cultuur. Gasten krijgen Argentijnse beleving bij Uncio door de muziek, de gastronomie, de cocktails en de kunst.

Unico, Shanghai

Locatie: Shanghai, China
Type: restaurant en lounge
Openingsdatum: 13 september 2012
Aantal stoelen: 100 in loungegedeelte en 80 in restaurant
Stijl: Argentijns
Dominante kleur: rood
Materialen: Verschillende houtsoorten, naast elkaar gebruikt. Schaakbord tegelvloer, marmeren bar, kleine vloerkleden die de zitplekken afbakenen. Chesterfieldstoelen –en banken is verschillende uitvoeringen. 
Designbureau: Naco Architectures
Website: Unico.cn.com

Reageer op dit artikel