fotoreportage

Isono en Vasco, Hong Kong

Restaurant

De beroemde Spaanse chef-kok Paolo Casagrande van tweesterrenrestaurant Lasarte in Barcelona opende in Hong Kong twee restaurants in de Police Married Quarters (PMQ). Eetcafé Isono en restaurant Vasco zitten op respectievelijk de zesde en zevende verdieping van het snel groeiende winkel- en foodiecomplex.

Isono en Vasco, Hong Kong

Beide hotspots zijn in augustus geopend en serveren de Baskische keuken, ieder op een eigen wijze. Ondanks dat Isono de minst formele is van de twee, is de inrichting nog steeds indrukwekkend. Aan de enorm hoge plafonds hangen gloeilampen, terwijl bruin lederen bekleding, metalen constructies en een opvallende ronde marmeren bar met koperen lantaarntjes de hele ruimte een rustieke en toch elegante charme geven. Vasco is een fine dining-restaurant met de nadruk op de proeverijmenu’s. Boven de bar van Isono zweeft een cirkelvormig balkon voor private dining. Het interieur van Vasco is strakker dan van Isono en biedt plaats aan zestig gasten.

 

Locatie: geopend in augustus 2014 in de Police Married Quarters, Hong Kong

Type: op de 6e verdieping eetcafé Isono; casual dining-concept. Plaats voor 120 gasten. 
Restaurant Vasco (7e verdieping): fine dining-concept, capaciteit 60 gasten, intiem balkon. Baskische keuken.
Materialen: Isono: rustieke materialen, zoals een metalen constructie, bruine lederen bekleding, gloeilampen, marmeren bar, hout. De texturen en kleurenpalet zijn geïnspireerd op de moderne Baskische gerechten in het restaurant. Meubels en accessoires zijn een mix van nieuw en vintage. Vasco: strak interieur, warme natuurlijke tinten, treinzitjes en zitjes voor koppels.
Site:www.isono-vasco.com.hk
Design: Joyce Wang

Reageer op dit artikel