fotoreportage

Foto’s: jubileumworkshop Recepten Voor Topschefs

Restaurant

Receptenvantopchefs.nl heeft op zaterdag 14 maart 2015 met een masterclass bij het Miele Inspirience Centre te Vianen gevierd dat de site de grens van 1 miljoen bezoekers is gepasseerd. Onder leiding van executive chef Jeroen Robberegt en de coaches Cees Helder, Roger Rassin en Paul Fagel kookten de 64 aanwezige gasten een menu. Dat bestond uit favoriete signatuurgerechten van deze topchefs, die terug te vinden zijn op de site van RVTC. Het menu bestond uit: ossenhaastartaar, eidooiermousseline en ansjovistapenade, vervolgens kreeft thermidor met hollandaisesaus, hoofdgerecht van Anjou duif, rode biet, doperwten, framboos en als dessert Meringues , geroosterde amandelen, Zwiterse room, Lambada aardbeien met Grand Marnier.
Receptenvantopschefs is een initiatief van het olijfoliemerk Valderrama Olijf Olie samen met Koppert Cress, Miele Nederland en Freshweb.

Foto’s: jubileumworkshop Recepten Voor Topschefs
Reageer op dit artikel