fotoreportage

Bij Marc: tweede zaak Terras Top 100-winnaars Paal 10

Restaurant 1426

Horecapaar Marc Dietvorst en Anne Marie Trommel openden afgelopen week hun tweede zaak; Bij Marc. Deze zaak, gelegen aan een splinternieuw Landal Park, ligt op 500 meter van hun eerste zaak, Paal 10. Hiermee wonnen ze in 2011 de Terras Top 100.

Bij Marc: tweede zaak Terras Top 100-winnaars Paal 10
Het terras.

Op slechts 500 meter van hun eerste zaak, Paal 10 in Ouddorp, openden Marc Dietvorst en Anne Marie Trommel afgelopen week hun tweede zaak: Bij Marc. Het restaurant, waar rotisserie, pizzaoven en Josper Grill een belangrijke rol hebben, biedt plaats aan 180 personen. 60 daarvan kunnen terecht op de -op het laatste moment toegevoegde- entresol.

Terras Top 100-winnaars

Het terras biedt plaats aan 350 gasten. Marc Dietvorst en Anne Marie Trommel hebben zich als terrasondernemers bewezen, met de winst van de Terras Top 100 2011. Bij Marc is gelegen aan het splinternieuwe Landal Strand Resort, maar volledig zelfstandig. Een blik in de splinternieuwe zaak waar het duo samen met Art2Go voor de inrichting zorgde.

In de nieuwe Misset Horeca die vrijdag 4 augustus verschijnt een uitgebreide reportage over Bij Marc en een interview met de ondernemers Marc Dietvorst en Anne Marie Trommel

Reageer op dit artikel