nieuws

Eerste namen Lekker 2011 bekend

Restaurant

Zoals elk jaar maakt Lekker in de weken voorafgaand aan de presentatie van de nieuwe restaurantgids al voorzichtig wat veranderingen bekend. Zo laat de gids nu weten dat de restaurants Le Défi en La Trinité de hoogste stijgers zijn.

Eerste namen Lekker 2011 bekend

Lekker 2011 ligt over een kleine maand in de winkel. Het eerste tipje van de sluier is met het noemen van de namen van Le Défi en La Trinité opgelicht. Om de buzz rond de gids te verhogen is het sinds enkele jaren gebruik om al verschillende teasers rondom de top 100 de wereld in te sturen.

Ook laat de gids weten dat er weer ‘flinke verschuivingen in de lijst plaats zullen vinden.’ Welk restaurant de allergrootste stijger is, houdt Lekker nog geheim tot 15 november, wanneer de presentatie van de gids is, aan boord van de SS Rotterdam.

Le Défi in Sprang-Capelle en La Trinité in Sluis worden beiden al langer genoemd als kanshebbers voor hogere noteringen in de gidsen en zelfs voor een Michelin-ster. De komende weken kunnen we ook van de kant van Lekker meer nieuws verwachten, bijvoorbeeld hoeveel nieuwkomers de top 100 kent. Eerder werd al bekendgemaakt dat in de hele gids met 500 adressen 56 nieuwe namen staan.

Reageer op dit artikel