nieuws

Gusto Horecagroep neemt zaken Grevinga over

Restaurant

Gusto Horecagroep in de nieuwe eigenaar van Hotel Restaurant Cabane in Maastricht, Het Raedthuys op Tholen en De Orangerie in Nijverdal. Gusto Horecagroep neemt de zaken over van Grevinga Groupe Gastronomique.

Gusto Horecagroep neemt zaken Grevinga over

Gusto Horecagroep laat in een persbericht weten dat het per 1 november de drie zaken heeft overgenomen van Grevinga Groupe Gastronomique. Eigenaar van Gusto Horecagroep is ondernemer René Nijboer.

Volgens Ron Pelgrim van Gusto Horecagroep wil de nieuwe eigenaar in de zaken meer kiezen voor pure, lekkere gerechten tegen betaalbare prijzen. ‘Gedacht moet worden aan een driegangenmenu voor 25 euro. Daarmee kiezen we voor een andere benadering dan voorheen’.

Verder gaat Gusto Horecagroep Cabane in Maastricht binnenkort onder handen nemen. Gusto Horecgroep wil met een nieuwe naam en een nieuwe identiteit duidelijk maken dat het hotel-restaurant in Maastricht in nieuwe handen is.

In Het Raedthuys en in De Orangerie hoeven op korte termijn geen grote veranderingen worden verwacht. Deze bedrijven zijn nog nieuwe en bevinden zich in de startfase van hun bestaan, zo laat Gusto Horecagroep weten.

Beide locaties zullen middels een flinke boost op diverse niveaus gaan schitteren. Zowel qua gastvrijheid als op culinair niveau. Daarbij zal de algehele beleving een grote rol gaan spelen op de diverse locaties, meldt Gusto Horecagroep.

Reageer op dit artikel