nieuws

De Zwethheul** Schipluiden met stip op 2 in Lekker 2012

Restaurant

De Zwethheul in Schipluiden dendert de top 3 binnen van de Lekker-top 100. Het tweesterrenrestaurant van Mario Ridder staat in de editie van 2012 op plaats 2, vier plakken hoger dan vorig jaar. ‘Ik ben trots op mijn plek achter de allerbeste.

De Zwethheul** Schipluiden met stip op 2 in Lekker 2012

‘Wat een dag’, reageerde Mario Ridder. ‘Ik heb de hele dag Twitter in de gaten gehouden. Dat ik het langst in spanning ben gehouden, pfff… dat is echt killing.’

Ridder is vooral trots op de sprong die De Zwethheul maakt in de top 10. ‘Dat is niet zomaar een stapje, maar een sprong naar de absolute top. Als we hadden geconsolideerd, dan was ik al blij geweest. Dat ik nu tweede mag zijn achter de allerbeste, daar ben ik enorm trots op.’

Op het moment dat de ploeg van Lekker binnenkwam, haalde Ridder snel zijn voltallige personeel erbij om met een gezamenlijk glas champagne het succes te vieren.

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel