nieuws

Weer winnaar ‘Mijn Restaurant’ gesloten

Restaurant

Restaurant Karnivale in het Belgische Aalst is dicht. Vorig jaar won het restaurant van eigenaren Ken en Karel het derde seizoen van de Belgische tv-hit ‘Mijn Restaurant.’ Het is niet de eerste keer dat de winnaar van deze Belgische tv-hit het niet redt.

Weer winnaar ‘Mijn Restaurant’ gesloten

De Belgische sterrenchef Peter Goossens van Hof van Cleve was tot voor kort het vaste gezicht van het programma. Ook de Nederlander Sergio Herman verscheen voor de camera’s van ‘Mijn Restaurant’.

‘We slaagden er de jongste tijd niet meer in om onze zaak te doen vollopen’, aldus eigenaren Ken en Karel. ‘We weten dat we niet de enige restauranthouders zijn die het de eerste jaren moeilijk hebben hun zaak te laten draaien. In dat opzicht zijn we niet anders dan de anderen,’ zo lichten ze de sluiting toe in Belgische media.

De burgemeester van Aalst, Ilse Uyttersprot, kan zich de finale-avond van de tv-show nog goed herinneren. ‘Ze brachten de hele stad in vervoering.’ Ze betreurt de sluiting van Karnivale. ‘Ik dacht nog dat ze het restaurant zouden omvormen tot brasserie maar ze hebben me verteld dat ze sluiten. Jammer voor hen, maar ook voor onze stad’, aldus de burgemeester.

Het kookprogramma zelf heeft zijn ambities naar beneden bijgesteld. Het is overigens niet de eerste keer dat een winnaar van een culinaire show op tv de zaak moet sluiten.

Reageer op dit artikel