nieuws

Russische antropoloog opent GildenEvent11

Restaurant

Robert Kranenborg, GaultMillau-belofte van het jaar Luc Kusters en Ilja Gort spreken tijdens het GildenEvent11. Openingsspreker op 21 november in het Cinemec in Ede is de Russische antropoloog Lev Alexandrovitz, hij behandelt het belang van gezonde voeding.

Russische antropoloog opent GildenEvent11

‘Forward to basics’ is het thema van het event, dat wordt georganiseerd door het Koksgilde en het Gastvrijheidsgilde. De presentatie is in handen van Misset Horeca-hoofdredacteur Martine Zuil. Er zijn activiteiten in negen theaters, het programma start om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Een keur aan branchetoppers spreekt en geeft demonstraties. Robert Kranenborg en Luc Kusters verzorgen een masterclass. Ze werkten samen bij Le Cirque in Scheveningen, tegenwoordig staat Kusters op eigen benen met Bolenius in Amsterdam.

Ilja Gort verzorgt een wijnseminar, Franck Evers zorgt voor bierinspiratie, patisserie-inspiratie komt van Jurgen Koens en Wim Klerks en Meesterkok Angélique Schmeinck levert de kookinspiratie. Ook foodzender 24Kitchen is aanwezig.

Kijk voor het volledige programma op de website van het GildenEvent11. Daar is ook de gelegenheid om in te schrijven.

Reageer op dit artikel