nieuws

Genomineerden UWV Horecahelden bekend

Restaurant

Voor de UWV Horecaheld zijn de twee genomineerden bekend gemaakt. Dit zijn Joyce Knubben van Brasserie Friends in Bunde en Maurice van der Sluijs van McDonalds Piusplein in Tilburg. De winnaar wordt 6 mei bekend gemaakt en dingt mee naar de landelijke titel Horecaheld 2012.

Genomineerden UWV Horecahelden bekend

Beide genomineerden worden voorgesteld op de website www.horecahelden.nl en er kan op hen worden gestemd tot en met woensdag 4 mei. De winnaar dingt dus mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2012, die tijdens de Horecava bekend wordt gemaakt.

Initiatief van Svh

Het initiatief Horecahelden van Svh is bedoeld om personeel op alle niveaus die bijzondere prestaties leveren positief voor het voetlicht te brengen, van leermeester tot gastvrouw. In diverse categorien worden genomineerden en winnaars bekedn gemaakt. Tijdens de Horecava wordt de overall winnaar bekend gemaakt.

Tekort vakbekwaam personeel

Onderzoek toont aan dat er een groeiend tekort is aan vakbekwaam personeel in de horeca. Op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. Zoals bekend heeft Svh de Toolkit ontwikkeld als hulpmiddel voor goed personeelsbeleid.

Reageer op dit artikel