nieuws

Parkeerkosten vergoed bij volgend bezoek

Restaurant

Restaurant ’t Deurtje in Ouderkerk aan de Amstel is een actie gestart om gasten tegemoet te komen in hun parkeerkosten. Gasten die met de auto komen, krijgen na het eten een parkeervoucher ter waarde van acht euro. Deze voucher geldt bij het volgende bezoek aan het restaurant als korting op de rekening.

Parkeerkosten vergoed bij volgend bezoek

De eigenaren van het restaurant vinden dat de parkeertarieven in de omgeving te hoog zijn. Na tevergeefs aandringen bij de gemeente en de eigenaren van de parkeerplaatsen, om de tarieven te verlagen, is Restaurant ’t Deurtje de actie gestart.

Op de parkeervoucher is een unieke code te vinden. Bij een online reservering voor ’t Deurtje kan deze code ingevuld worden. Het is ook mogelijk om de voucher bij het volgende bezoek mee te nemen.

Restaurant ’t Deurtje opende in 1976 haar deuren. Het restaurant is inmiddels vijf jaar in handen van een volgende generatie, Kim van Raak en Jeroen Ellermeijer.

Reageer op dit artikel