nieuws

Ron Blaauw neemt deel aan Alpe D’HuZes

Restaurant

Ron Blaauw neemt komend jaar deel aan Alpe D’HuZes, het fietsevenement waarbij deelnemers diverse malen tegen de fameuze Franse berg Alpe D’Huez opklimmen om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Blaauw is inmiddels in training en zoekt sponsoren die geld willen doneren voor zijn tocht.

Ron Blaauw neemt deel aan Alpe D’HuZes

‘Vorig jaar heb ik mijn vader verloren aan kanker. Ik wilde iets doen en heb besloten deel te nemen aan dat fantastische evenement Alpe D’HuZes’, aldus Blaauw.

Blaauw heeft zich aangesloten bij het team Wigo4higher en zal op 6 juni drie maal de Alpe D’Huez in de Franse Alpen opfietsen. ‘Ik ga voor drie keer. Het is loodzwaar en ik zal hard moeten trainen. In de winter doe ik veel aan spinning en heb via een speciaal computerprogramma al een paar keer virtueel tegen de Alpe D’Huez opgereden’.

Na de winter zal Blaauw meer buiten trainen. Zo staat er onder meer een fietsclinic met voormalig profwielrenner Michael Boogerd op de planning. Verder zoekt Blaauw sponsoren. ‘Mensen kunnen mij steunen met geld. Al het geld gaat rechtstreeks naar de kankerbestrijding. Via de website www.opgevenisgeenoptie.nl kunnen mensen geld doneren’.

Reageer op dit artikel