nieuws

Nieuw restaurant in pand Lai Sin Zei

Restaurant

Het pand in Driebergen waarin tot voor kort restaurant La Sin Zei zat, heeft een nieuwe bestemming. Donderdag 26 januari opent Villa Zuidoost, een combinatie van de Italiaanse en Chinese keuken en met ontdekkingsreiziger Marco Polo als centraal thema.

Nieuw restaurant in pand Lai Sin Zei

Villa Zuidoost wordt geëxploiteerd door Casper Coppes. Hij wil in zijn restaurant het beste van de Italiaanse en de Chinese keukens combineren. ‘We richten ons op allerhande gasten’, aldus de nieuwe uitbater. ‘Van borrelaars bij de nieuwe open haard tot genieters van een uitgebreid diner.’

Coppes laat weten dat het pand een ‘gigantische opfrisbeurt heeft gekregen’. ‘Ook het terras is aangepakt en aanzienlijk vergroot. De sfeer is toegankelijk chic, de kaart betaalbaar en de service persoonlijk.’

Lai Sin Zei werd begin november verkocht aan een particuliere investeerder, die het pand heeft verhuurd aan Coppes. Het Chinese restaurant was jaren in het bezit van een ster, deze werd in 2008 afgepakt door Michelin.

Reageer op dit artikel