nieuws

Alliance Jongerenweek in juni

Restaurant

De Alliance Jongerenweek vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 27 juni. Gedurende die actieweek kunnen jongeren tegen een sterk gereduceerd tarief eten bij restaurants die aangesloten zijn bij de Alliance Gastronomique.

Alliance Jongerenweek in juni

De actie geldt voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar. Ze betalen 43 euro voor een volledig verzorgd diner. Het bedrag is gerelateerd aan de leeftijd van de vereniging. De Alliance bestaat 43 jaar.

Voor dit bedrag krijgen de jongeren een glas champagne van het merk Moët & Chandon, een viergangenlunch of diner, begeleidende wijnen en water en mokka met friandises. Deelnemers kunnen rechtstreeks reserveren bij het restaurant onder vermelding van Culinair uit je dak.

De Alliance wil met de actieweek jongeren kennis laten maken met de betere restaurants van Nederland. De actieweek vindt één maal per jaar plaats tegen het begin van de zomer.

Reageer op dit artikel