nieuws

Beste Lekker Anders Broodje: Jiwar Amin

Restaurant

Jiwar Amin van het Stads Koffyhuis in Delft maakt het Lekkerste Broodje in de categorie Lekker Anders. Tweede werd de winnaar van vorig jaar Jesse Eekhout van de Firma van Buiten in Delft, brons was er voor Philip van der Sar, ook van het Stads Koffyhuis in Delft.

Beste Lekker Anders Broodje: Jiwar Amin

Juryvoorzitter Bob Hutten van Hutten Catering noemt de wedstrijd voor verstandelijk beperkten ‘prachtig’. Hij vond een briefje bij een van de broodjes met daarop de tekst: Ziet u het geluk niet? Het ziet u wel!. ‘Ik was helemaal onder de indruk.’

Joop Braakhekke, weer terug in de jury, roemde tevens het niveau van alle deelnemers. ‘Zeker het winnende broodje kan zo meedingen naar de prijs in de reguliere wedstrijd.’

Amin won met zijn Boeren Burger, Eekhout maakte het Broodje Polderbol en Van der Sar kreeg brons voor zijn broodje Italiaanse Zalm.

Naast Hutten en Braakhekke zaten ook Lodewijk van der Grinten, directeur KHN, Alfred Verhagen van Koppert Cress en Annette Oude Lottikhuizen van de Stichting Bartimeus, alles toegankelijk in de jury.