nieuws

Brevet: ‘Erop voorbereid dat derde ster niet zou vallen

Restaurant

Voor velen was Jannis Brevet van InterScaldes dé kandidaat voor de derde ster. De steun sterkte hem, maar hij hield er wel rekening mee dat de beloning kon uitblijven. ‘Hoofdinspecteur Werner Loens heeft aangegeven dat Nederland er klaar voor is, maar dat wil niet zeggen dat hij dit jaar zou vallen.

Brevet: ‘Erop voorbereid dat derde ster niet zou vallen

Ook de Zeeuwse tweesterrenchef las vanochtend in het persbericht van Michelin dat Nederland er voor 2012 geen driesterrenrestaurant bij krijgt. ‘Jammer, want driesterrenbedrijven zijn nationaal en internationaal belangrijk voor ons land.’

En over zijn eigen kansen: ‘De steun van veel gasten en collega’s heeft ons gesterkt. Het heeft ook een gezonde druk gegeven, maar we hebben een geoliede brigade staan die weet hoe daarmee om te gaan.’

Volgens Brevet heeft Werner Loens in een interview aangegeven dat Nederland er klaar voor is, maar wil dat niet zeggen dat de derde derde ster dit jaar zou vallen. ‘We hadden ons daar dus op voorbereid. Vanaf woensdag gaan we er weer vol tegenaan om het onze gasten naar de zin te maken, want daar gaat het toch om!?’

Reageer op dit artikel