nieuws

Coquille start wijn- en traiteurzaak

Restaurant

Restaurant Coquille in ’s Hertogenbosch, winnaar van de eerste serie van Mijn Tent is Top, start een wijn- en traiteurwinkel. De winkel By Jacob gaat eind juli open.

Coquille start wijn- en traiteurzaak

By Jacob richt zich in het bijzonder op goede wijnen uit de Nieuwe Wereld, zo laat Geertje Klijn van restaurant Coquille weten. Naast wijnen is By Jacob een assortiment vis, vlees, sauzen, garnituren, brood, boer, olie, kazen en friandises verkrijgbaar.

Gasten mogen van By Jacob hetzelfde hoge verwachtingspatroon koesteren als van Coquille, belooft Klijn. ‘De kwaliteit die men gewend is van ons restaurant trekken we door in By Jacob. We bieden seizoensgebonden producten van de beste kwaliteit’.

Klijn vervolgt: ‘Daarnaast kunnen gasten rekenen op ons deskundig advies. Met een beetje hulp van By Jacob is het niet moeilijk meer om je gasten thuis een onvergetelijke avond te bezorgen’.

Restaurant Coquille won in april 2007 de eerste tv-serie van Mijn Tent is Top. Door de overwinning mocht het koppel Sven en Geertje schuldenvrij hun horecabedrijf voortzetten.

Reageer op dit artikel