nieuws

De Leest in reclamecampagne verzekeraar

Restaurant

Tweesterrenrestaurant De Leest in Vaassen heeft een deal gesloten met verzekeraar Baksteen & Pul. De eigenaren Jacob Jan Boerma en Kim Veldman worden het gezicht van een reclamecampagne van de verzekeraar.

De Leest in reclamecampagne verzekeraar

Een grote portretfoto van Boerma en Veldman wordt gebruikt op posters, billboards en andere reclamedragers. De reclame-uitingen zijn te zien in grote delen van Gelderland.

Als tegenprestatie krijgen Boerma en Veldman een fikse korting op de premie van de zekeringen die ze hebben lopen bij Baksteen & Pul.

Topkok Boerma adviseert collega-ondernemers om in tijden van crisis het financiële verzekeringspakket goed door te lichten. ‘Omdat je op dit moment veel kunt besparen. Zorg bij een overstap altijd dat de voorwaarden beter worden. Wij kunnen het iedereen aanbevelen’, aldus Boerma.

Reageer op dit artikel