nieuws

Dennis Smith terug bij Vrienden van Jacob

Restaurant

Maître/sommelier Dennis Smith keert na een korte onderbreking terug naar zijn oude nest als maître/sommelier van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Vrienden van Jacob op landgoed Duin en Kruidberg in de Kennemerduinen bij Santpoort, dat na een verbouwing van vijf maanden nu weer open is.

Dennis Smith terug bij Vrienden van Jacob

Smith was ruim een halfjaar maître/sommelier bij restaurant Heerenhuis Beemster in Middenbeemster, de nieuwe zaak van Imko Binnerts, maar keert nu weer terug naar Santpoort.

Tijdens zijn afwezigheid trad Ronald Opten aan bij Vrienden van Jacob, maar die is intussen alweer vertrokken naar La Rive in het Amstel Hotel, om daar de net begonnen chef Roger Rassin, overgekomen van Cordial in Oss, te ondersteunen.

Vrienden van Jacob kreeg tijdens de lange sluiting een nieuw terras, verder werden vooral het conferentiecentrum en het hotel op het landgoed aangepakt.

Reageer op dit artikel