nieuws

Euro-Toques kiest restaurant van het jaar op Horecava

Restaurant

Euro-Toques Nederland maakt het restaurant van het jaar 9 januari bekend tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. Voorheen reikte de restaurantorganisatie deze prijs uit tijdens de EFFF in Maastricht.

Euro-Toques kiest restaurant van het jaar op Horecava

De bekendmaking vindt plaats op het Platform Food Innovation 3.0. Drie finalisten worden uitgenodigd om op het podium aanwezig te zijn. Op dit moment is de jury druk met het bezoeken van de restaurants die daarvoor in aanmerking komen. De winnaar wordt restaurant van het jaar 2012.

Bistro Sharlot uit Ulvenhout ontving de prijs voor 2011 eind januari. Dat gebeurde nog tijdens de Limburgse EFFF. Omdat die van de agenda is verdwenen, vindt de uitreiking komend jaar plaats op de Horecava.

Reageer op dit artikel