nieuws

Gauchos Grill 35 jaar actief in Nederland

Restaurant

De keten van themarestaurants in Nederland, Gauchos Grill, hanteert in april een luxe jubileummenu. Dit vanwege de 35ste verjaardag van de twaalf restaurants tellende keten. Komende zomer viert Gauchos Grill is samenwerking met de Argentijnse ambassade in de residentie in Wassenaar haar verjaardagsfeest.

Gauchos Grill 35 jaar actief in Nederland

Het jubileum wordt voornamelijk met gasten gevierd, zo laat directeur Jan Geenemans van Gauchos Grill weten. Zo is er de afgelopen weken een wijnactie gevoerd, waarbij gasten die een fles Norton Malbec bestelden er één gratis mee naar huis kregen.

Vanaf Pasen wordt in alle restaurants een luxe jubileummenu geserveerd. Om het jubileum officieel te markeren viert Geenemans deze zomer in samenwerking met de Argentijnse ambassade in de residentie in Wassenaar een verjaardagsfeest van Gauchos Grill.

De twaalf Gauchos-restaurants in Nederland ontvangen jaarlijks ruim 400.000 gasten. ‘Wij hebben het Argentijnse thema ontdaan van het stereotype beeld van plastic cactussen, kaldenderfoto’s en lasso’s aan de muur en vervangen door een eigentijds decor, steeds zonder onze herkenbaarheid te verliezen’, aldus Geenemans.

Gauchos Grill heeft vier zaken in Amsterdam, drie in Rotterdam en verder zaken in Utrecht, Den Haag, Breda, Eindhoven en Maastricht.

Reageer op dit artikel