nieuws

Gratis bijeenkomst over duurzame vis

Restaurant

Informatiebijeenkomsten in het land moeten horecaondernemers enthousiasmeren over het gebruik van duurzame vis. In vier verschillende vestigingen van Sligro worden chef-koks geïnformeerd over het belang van duurzame vis.

Gratis bijeenkomst over duurzame vis

De gratis bijeenkomsten zijn in de Sligro-vestigingen in Nieuwegein (29 maart), Amsterdam (12 april), Rotterdam (19 april) en Eindhoven (26 april). Tijdens deze bijeenkomsten krijgen restauranthouders en chef-koks uitleg over het hoe, wat en waarom van de campagne ‘Duurzame vis op de kaart’.

Aanmelden kan via de website Duurzamevisopdekaart.nl onder het kopje ‘Informatiebijeenkomsten’. Ook is het op deze site mogelijk om een training ‘Duurzaamheid & vis’ te reserveren.

Reageer op dit artikel