nieuws

Gratis draadloos internet in Roosendaal

Restaurant

Het centrum van Roosendaal krijgt gratis draadloos internet. Roosendaal moet een pilotproject worden, als het aan het collectief Draadloos West-Brabant ligt.

Gratis draadloos internet in Roosendaal

Roosendaal moet een pilotproject worden, als het aan het collectief Draadloos West-Brabant ligt.

Investeerders

Dat collectief bestaat uit een groep investeerders, die in meerdere steden in West-Brabant gratis WiFi willen aanleggen. Ben Brans van dat collectief vertelt in BN/De Stem dat er al een paar jaar aan het plan gewerkt wordt. ‘Maar met de opkomst van de smartphones en de prijsmaatregelen van telecombedrijven is nú het moment om van start te gaan.’ Een mooie kans voor de lokale horeca om van dit project mee te profiteren.

Reageer op dit artikel