nieuws

Hangend dineren aan hijskraan

Restaurant

Het kan niet gek genoeg, moeten ze bij Dinner in the Sky hebben gedacht. Het Belgische bedrijf biedt diners aan op grote hoogte. Hangend aan een kraan genieten gasten ver boven de grond van hun diner. Uiteraard voorzien van broodnodige veiligheidsriemen.

Hangend dineren aan hijskraan

Het is weer eens wat anders dan pakweg eten in een luchtballon. Een speciaal gebouwde tafel met 22 stoelen hangt op ruim vijftig meter boven de grond. In het midden van de tafel is ruimte gemaakt voor personeel. Koks en obers kunnen er koken en serveren. Gasten daarentegen hangen met hun stoel aan de rand van tafel, uiteraard goed vast met veiligheidsriemen. De tafel is voorzien van overkapping.

Naast een portie lef moeten gasten ook beschikken over een flinke portemonnee. Een middagje dineren aan een kraan kost 7900 euro. Voor dat bedrag krijgen deelnemers dan wel een spectaculaire eetsessie op hoogte van maximaal acht uur. Dinner in the Sky is uitermate geschikt voor groepen en voor de eventbranche.

Reageer op dit artikel