nieuws

HANOS strikt Guus Hiddink en topchefs

Restaurant

Voetbaltopcoach Guus Hiddink verricht de officiële opening van HANOS-Eindhoven, de nieuwste vestiging van de horecagroothandel. Naast Hiddink zullen ook diverse topchefs aanwezig zijn bij het openingsfeest van de veertiende HANOS-vestiging.

HANOS strikt Guus Hiddink en topchefs

‘Een spetterend feest stevig Brabants accent’, beschrijft directeur John Peek van HANOS de opening van de nieuwe zaak in de HANOS Courant. Deze vestiging opent op maandag 14 april haar deuren.

Oud PSV-trainer en huidige bondscoach van Rusland, Guus Hiddink, is de grote naam van het openingsprogramma. Uit het vak komen onder andere Jacob Jan Boerma (De Leest in Vaassen), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu, Amsterdam) en Soenil Bahadoer (De Lindehof, Nuenen).

Reageer op dit artikel