nieuws

Herman den Blijker komt weer met Herrie Gezocht

Restaurant

Na het eerste seizoen van Herman’s Restaurant School dat vorige week afliep, start de Rotterdamse chef dinsdag 25 oktober met een nieuw seizoen van Herrie Gezocht. In Herrie Gezocht treedt Herman den Blijker op als ‘vakantiehulp’ voor horecaondernemers die even rust verdiend hebben.

Herman den Blijker komt weer met Herrie Gezocht

Den Blijker gaat in Herrie Gezocht noodlijdende restaurants helpen. Restaurateurs worden daarbij volledig onverwacht en per direct op vakantie gestuurd voor de nodige rust en Den Blijker treedt in die periode op als ‘vakantiehulp’. Het eerste seizoen van Herrie Gezocht startte in 2009.

Vakantie

Wanneer de restauranthouders op vakantie zijn, neemt Herman den Blijker het horecabedrijf onder handen. De bedoeling is dat restaurateurs even rust kunnen pakken op een exotische bestemming en na de vakantie weer fris aan de slag kunnen.

Herrie gezocht

Het eerste seizoen van Herrie Gezocht bracht Herman den Blijker in september 2009. De opnames voor het nieuwe seizoen vinden nu plaats. Een van de zaken die Den Blijker als ‘vakantiehulp’ onder handen neemt is Pazzo30 in Naarden. Dit Italiaanse restaurant buigt hij om in Il Vecchio.

Het horecabedrijf dat het spits mag afbijten in de eerste aflevering van 25 oktober is restaurant Felicita in Amsterdam.