Herman den Blijker zet aan tot illegaliteit

Herman den Blijker zet aan tot illegaliteit

Herman den Blijker zet met zijn nieuwe tv-programma Herrie In Je Huiskamer aan tot illegaliteit en oneerlijke concurrentie. Met die felle bewoording reageert Bureau Eerlijke Mededinging (BEM) op de komst van het nieuwe programma van Den Blijker bij RTL4.

RTL meldt dat Herman den Blijker met een nieuw programma komt, Herrie In Je Huiskamer. In het tv-programma daagt Den Blijker per aflevering twee stellen uit om hun eigen huis om te toveren in een echt huiskamerrestaurant, waar ze voor tientallen gasten moeten gaan koken.

‘Ik vind het onbestaanbaar dat een horecaman als Den Blijker hiermee aanzet tot meer illegaliteit en oneerlijke concurrentie voor zijn horecacollega’s. Huiskamerrestaurants zijn volstrekt illegaal. We rollen ze aan de lopende band op. Daar ga je dan toch geen tv-programma over maken om die ergernis binnen de horeca te promoten’, aldus BEM-directeur Arjan Hogervorst.

Herrie In Je Huiskamer

Herrie In Je Huiskamer start op dinsdag 6 april. Het programma is om 21.30 uur te zien bij RTL4. De gasten die in het huiskamerrestaurant eten, bepalen achteraf wat het diner waard was.

De deelnemende stellen krijgen vooraf de tijd om zelf alle voorbereidingen te treffen, zoals het aanpassen van het interieur, de samenstelling van het menu, de inkoop van de producten en de mise en place.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.