nieuws

Imko Binnerts naar Schmidt Zeevis

Restaurant

Imko Binnerts, die onlangs zijn vertrek aankondigde bij Grand Winston Hotel in Rijswijk, werkt bij Schmidt’s Lunchcorner in Rotterdam. Binnerts is er assistent van directeur Marcel van Breda.

Imko Binnerts naar Schmidt Zeevis

Dat meldt De Telegraaf. ‘Ik ben lijp van vis en dis is de speelgoedwinkel van de vis. Daarom sta ik hier. Niet om te koken, maar om de boel te begeleiden en de organisatie te stroomlijnen. Ik koop hier al 28 jaar mijn vis. Dan weet je er wel wat van en kun je elkaar ondersteunen’, beargumenteert Binnerts zijn nieuwe baan in de ochtendkrant.

Schmidt’s Lunchcorner is gevestigd in het Maasstedelijke Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Het wordt gezien als een van de beste viswinkels van ons land. Binnerts zelf wordt gezien als een van de beste viskoks. Onlangs verbaasde hij de culinaire wereld door te vertrekken bij Grand Winston Hotel in Rijswijk waar hij een eigen restaurant bestierde.

Reageer op dit artikel