nieuws

InterScaldes in top-10 van Lekker

Restaurant

Restaurant InterScaldes in Kruiningen is één van de drie nieuwe namen in de top-10 van de nieuwe Lekker, die maandag 10 oktober verschijnt. InterScaldes stond vorig jaar op plaats 19. Het jaar ervoor nog op 48. Nog twee namen van nieuwe top-10-gangers zijn prijsgegeven.

InterScaldes in top-10 van Lekker

Naast InterScaldes zijn ook Chapeau! in Bloemendaal en De Vrienden van Jacob in Santpoort nieuw in de top van de ranglijst van Lekker. Welke bedrijven er door de dadendrang van InterScaldes, Chapeau! en De Vrienden van Jacob uit de top-10 verdwijnen, is niet bekendgemaakt door Lekker.

Restaurantgids Lekker verschijnt maandag 10 november. Eerder ‘lekte’ Lekker al dat restaurant Fred in Rotterdam de snelste stijger is in de nieuwste editie. Naast Fred gaan ook Solo (Gorinchem) en ’t Schulten Hues (Zutphen) hard in de nieuwe uitgave.

Reageer op dit artikel