nieuws

Ivy* Rotterdam blijft staan op plek zeven in Lekker 2012

Restaurant

Het Rotterdamse sterrestaurant Ivy heeft de fikse stijging in de vorige editie geen vervolg kunnen geven. In de Lekker 2012 blijft de eetgelegenheid van François Geurds staan op plaats 7. ‘Een superprestatie in dit gezelschap.

Ivy* Rotterdam blijft staan op plek zeven in Lekker 2012

‘Ik ben echt heel blij met dit resultaat. Het toont aan dat we stabiel zijn gebleven’, aldus Geurds. ‘Ik ben vooral trots op dat wat we in anderhalf jaar hebben gerealiseerd. We staan nu al en nog in de top 10.’

Dat hij na de stijging van dertien plaatsen in 2011 nu blijft staan, ziet hij absoluut niet als een teleurstelling. ‘Integendeel. Ik bevind mij in het gezelschap van veel restaurants met minimaal twee Michelinsterren. Dat is een heel mooi lijstje. Bovendien houdt dit ons scherp.’

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel