nieuws

Jamie Oliver als huwelijksmakelaar

Restaurant

De Britse topkok Jamie Oliver blijft verrassen. Na de introductie van een breiset, treedt hij nu op als relatiebemiddelaar. Zelf vindt hij het geen vreemde bezigheid. Zijn website www.jamieoliver.com wordt maandelijks bezocht door 1,4 miljoen unieke bezoekers waaronder veel singles. Mocht het tot een relatie komen, dan wil Oliver de huwelijkscatering op zich nemen.

Jamie Oliver als huwelijksmakelaar

De bezoekers van zijn site zijn mensen van alle leeftijden, mannen en vrouwen van overal ter wereld. En veelal alleenstaand ook, vertelt Jamie Oliver in een begeleidend filmpje.

Topkok

Waarom die foodies niet met elkaar matchen, moet de Britse topkok gedacht hebben. Daarvoor werkt hij samen met de datingsite Match.com. Bezoekers kunnen gratis 72 uur lang de datingdienst uitproberen.

Jamie Oliver

De datingpagina is verder opgetuigd met dé recepten voor het eerste afspraakje en tips voor een dinerdate. En mocht het ervan komen dat bezoekers gaan trouwen Oliver wil graag de catering op zich nemen, zo laat hij in het promofilmpje weten.

Zie ook

Reageer op dit artikel