nieuws

Kortgeding Roggebot op 30 januari

Restaurant

De kans is niet ondenkbaar dat Van den Tweel Horeca Groep, eigenaar van De Heerlickheijd van Ermelo, sterrestaurant De Roggebot overneemt. Dat laat eigenaar Harry van Dalfsen van De Roggebot weten. Voorlopig staat er nog wel een kortgeding gepland.

Kortgeding Roggebot op 30 januari

Het kortgeding dient op 30 januari. Dan wil Van Dalfsen De Heerlickheijd van Ermelo voor de rechter in Zutphen zien, zo laat hij maandagmorgen weten aan de redactie van Misset Horeca. Inhoudelijk wil Van Dalfsen niet ingaan op het conflict tussen De Roggebot en De Heerlickheijd van Ermelo.

Overgenomen
‘In de regionale krant De Stentor staat dat Van den Tweel Groep restaurant De Roggebot heeft overgenomen. Dat verrast mij’, zo laat Van Dalfsen ontvallen. Van Dalfsen moet donderdag aanstaande de aanklacht voor het kortgeding op 30 januari inleveren. De kans bestaat dat er voor die tijd een oplossing komt en dat De Roggebot overgaat naar Van den Tweel Horeca Groep.

Directeur Roland Rozenbroek van Van den Tweel Horeca Groep was niet bereikbaar voor commentaar. Zijn plaatsvervanger Michiel Bastiaan laat weten inhoudelijk niet op de zaak in te willen gaan. Wel meldt hij dat het artikel in De Stentor voorbarig is en dat sprake is van een ‘verschrijving’. Over een kortgeding is Bastiaan niets bekend.

Zie ook:
Verzoeningsgesprek De Roggebot (jan, 2007)

Kortgeding De Roggebot op 30 januari

Reageer op dit artikel